Kvíz Extra: Karácsony Spirit Petivel!

Hirdetés

 

Közeleg a Szeretet Ünnepe, és természetesen nem csak mi, de az énekesek is gőzerővel készülnek rá! Közben sem hagyjuk pihenni őket, néhányukat elkapjuk egy kis Karácsonyi Kvízre! Elsőként íme Spirit Peti (X-faktor 2012) válaszai!

Hirdetés

Hirdetés

 

Mit gondolsz a Karácsony ünnepéről, fontosnak tartod?   
Mindennél fontosabbnak tartom a Karácsonyt az ünnepek között. Ez a Szeretet ünnepe. Ilyenkor együtt a család, vacsorázunk, nevetünk, lehiggadunk egy kicsit. Általában énekelek egy-két karácsonyi dalt gitárral. Egy szóval nagyon fontosnak tartom tényleg!

Hogyan készülsz? Jó előre eltervezel mindent, vagy inkább mindent az utolsó pillanatra hagysz? Hogy állsz most az előkészületekkel?
Az a helyzet, hogy sajnos mindent az utolsó pillanatra hagyok. Az ajándékok nálam általában sajátkészítésűek. Humoros tartalom, apróbb kis ajándék, szerintem nem kell ennél több! (mosolyog) Most jelenleg csak a Spirit másik két tagjának az ajándékával készültem el! De persze a családom se marad ki a jóból! (mosolyog)

Mi a helyzet a vásárlási lázzal? Mennyire bírod a hosszú sorokat a plázákban?
Ha netán-tán plázákban vásárolok ajándékot a szeretteimnek, ami nagyon ritka, mert ugye saját kézzel gyártom őket, akkor bizony kivárom a soromat! (nevet)

Fontos a csomagolás? Odafigyelsz rá, vagy inkább egy szép zacskóval megoldod a kérdést?         
Szeretem, ha az ajándék, amit készítek, vagy megveszek, szépen van becsomagolva. Általában kifejezetten karácsonyi csomagolópapírral, némi celuxxal, és egy kis cetlivel oldom meg.

Mi az az ajándék, aminek Te mindig örülsz?    
A legjobban a sajátkészítésű dolgoknak örülök, mint például egy rajznak, kedves versnek, saját kézzel formált agyagbábunak és még sorolhatnám. Ezekbe ott rejlik a szeretet, amit a készítője beletesz! Mi más kell a Szeretet ünnepén?

Hogyan képzeled el a tökéletes Karácsony/Szent-estét?  
A család apraja-nagyja egyben van és anya főztjét vacsorázva átbeszélünk mindent, ami velünk történt. Ezek mellett helyet foglal egy kis zenélés, sörözés, és nevetés is. Majd elalvás előtt, mindig a karácsonyfát bámulom és csodálom, míg anya ki nem húzza, nehogy éjszaka valami rosszul süljön el az égők által. (mosolyog)

Mi a menü? Mi az, ami nem maradhat el ilyenkor? Kedvenc desszert?
Általában előételnek húsleves, gazdagon zöldséggel, hússal és tésztával. Főételnek töltött káposzta, illetve rántott hús rakott krumplival. A desszert mindig valami finom édes sütemény. (mosolyog)

Vannak emberek, akik ilyenkor képesek túl sokat enni. Veled előfordul? Milyen praktikát szoktál ilyenkor bevetni?     
Én ilyenkor mindenből keveset eszek, és ha esetleg nem telítődik meg a gyomrom, akkor még egy kört teszek annak érdekében, hogy tele legyek. Természetesen ilyenkor előfordul, hogy az éjszaka közepén felébredek éhesen és még egy kis hazai kosztot benyomok visszafekvés előtt. (nevet)

Ha már Divatikon… Mennyire figyelsz oda ilyenkor magadra? Inkább kényelmes, vagy a csinosabb megoldást választod?   
Ilyenkor mindig az van rajtam, ami éppen a szememet kiszúrja. Természetesen nem melegítőben ülöm végig az estét, de azért nagyon elegáns sem vagyok! Olyan a viseletem, mint a hétköznapokban.

Karácsonyi nóták… Van kedvenc? 
Imádom a karácsonyi nótákat! (nevet) Kiskoromban volt egy cédénk itthon,amelyen karácsonyi dalok voltak. Azt hallgattuk mindig. Csendes éjj, pásztorok-pásztorok, és még sorolhatnám őket. Nagyon közel állnak a szívemhez. Mikor 12 éves voltam, a bátyám pedig 15, akkor felénekeltünk egy Jingle Bells-t a számítógépen, asztali mikrofonnal anyuéknak cd-re és az volt a karácsonyi ajándékunk. (mosolyog)“Egyszóval: én tényleg imádom a Karácsonyt!!! Mindenkinek Kellemes és Békés Ünnepeket, és boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok!” (Spirit Peti)

Írta: Hatos Niki. 2012.12.20.

Mondd el a véleményed

A Desperado énekesnője lett a Shineshop Cng arca!

Demes Tamás: “Mindig megírtam a levelet a Jézuskának!”