Lady Gaga titkos ügynök lesz?

Hirdetés


Az énekesnő régi vágya, hogy filmszerepet játszhasson el. Lady Gaga korábban azt nyilatkozta, hogy legszívesebben Woody Allen egyik filmjében szerepelne. A mindig extravagáns énekesnő némelyik klipje hosszúságban felér egy kisfilmmel, de inkább a mozivásznon szeretne feltűnni. Eddig még ez nem jött össze, de a szupertitkos infót állítólag a film főszereplője, Will Smith kotyogta el véletlenül egy interjúban: “Jó néhány hatalmas sztár jelenik majd meg a filmben, de nem árulhatjuk el, hogy kik azok. Meglepetés lesz, hogy Lady Gaga is megjelenik a vásznon.”

Hirdetés

Hirdetés

A hamarosan a mozikba kerülő Men in Black 3-ban Gaga csupán egy rövid jelenet erejéig tűnik majd fel. De legalább lehetőséget kapott, hogy bemutassa, mit tud a kamerák előtt akkor, ha nem énekelni kell.

Nem Lady Gaga az első sztár, aki a pop iparból érkezik a filmbe. Leginkább Will Smith miatt emlékezetes, de a széria második epizódjában maga Michael Jackson is feltűnt, bár ő is csak pár képkocka erejéig. A Men in Black 3 sokat váratott magára, de nagyon izgalmasnak ígérkezik. Hiszen arról szól majd, hogy J ügynököt (Will Smith) visszaküldik az 1950-es évekbe, hogy megakadályozza a fiatal K (Josh Brolin) meggyilkolását.

Gaga pontos szerepéről egyelőre semmi infó, de a klipjeiből kiindulva jobban el tudjuk képzelni űrlényként, mint titkos ügynökként.

Viszont a pop ikon elmondta, hogy sok pályatársával ellentétben egyszerű felkérések alapján – amikre egyébként volt már példa – nem vállal szerepet, mert ezt nem tartja megfelelő módszernek.

„Meghallgatást akarok. Meg szeretnék dolgozni a szerepért. Ha meghallgatás nélkül ajánlanak nekem feladatot, azt én elutasítom” – fogalmazott a sztár, hozzátéve: mindig meg is lepődik, amikor egyszerűen felkérik. „Én erre csak azt tudom felelni: miért? Hiszen még nem is láttak színészkedni”

Lady Gaga, aki egyébként már írja is idei albuma, a Born This Way folytatását, és 2012-ben 450 állomásból álló kétéves turnéra indult.

 

A Men in Black 3 filmelőzetese:
{youtube width=”560″ height=”349″}A7zsqU1LmLM{/youtube}

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.02.

Mondd el a véleményed

Divatikon Kvíz: Száraz Tomi

Sztárlimuzin Gyurcsík Tibivel!