Lady Gagát visszautasították!

Hirdetés

 


A világ legnépszerűbb popdívája zenéjét milliók imádják. Nos, azért vannak, akik nem szeretik Lady Gaga zenéjét.

Hirdetés

Mégpedig a dél-afrikai elektro-hiphop Die Antwoord biztosan nem szívleli Gagát. A hazai fesztiválok (Sziget Fesztivál, Balaton Sound) népszerű és egyben furcsa duóját maga Lady Gaga invitálta saját turnéjára a párost. Viszont a csapat frontembere, Ninja egy interjúban kifejtette, nem kérnek az énekesnőből.

Hirdetés

„A mi zenénk keményen üt, azt akarjuk, hogy az emberek azt kérdezzék utána: ez mi a fene volt? Nem ilyen gyenge, műanyag sz*rt csinálunk” – vallotta őszintén mindenkinek a rapper. Majd így folytatta tovább, hogy :„Lady Gaga még turnéra is hívott minket, mi viszont azt mondtuk, nem, köszi” – árulta el Ninja, majd hozzátette, hogy sok producer meg akarta mondani, milyen legyen a Die Antwoord, ők viszont nem kérnek a tanácsokból. „Azt hitték, olyanok vagyunk, mint Lady Gaga, a Black Eyed Peas, meg a többi ilyen sz*r popzene, de mi nem fogunk erőszakot tenni a zenénken” .

Nos, arról nincs információnk, hogy mit szól ehhez Gaga, de a hiphop duó keményen beszólt neki. Ráadásul még a Black Eyed Peas zenéjét is kritizálta.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.14.

 

 

Mondd el a véleményed

Lindsay Lohan autóbalesetet okozott?

Márciusi ifjak a Divatikonnál!