Lángolt az Operettszínház! MÁZS: “Kihúztak a színpadról…”

Hirdetés

 
   Szombat este rutin-előadásra készült az Operettszínház társulata, ám végül a tetőn kötöttek ki a színészek, miután az egyik függöny lángra kapott.

  A Miss Saigon szobor avatási jelenetének tűzijátékánál a vörös kelme egyik felső része kigyulladt, amit a közönség azonnal észrevett; integettek és kiabáltak, hogy a színpadon állók is észrevegyék.
Dancs Annamari rossz előérzettel ébredt aznap, így amikor meglátta és meghallotta a figyelmeztetéseket, habozás nélkül elhagyta az épületet.

Mészáros Árpás Zsolt az utolsó pillanatban szembesült a történtekkel, Őt gyakorlatilag a füst és az oxigénhiány zökkentette ki végül a játékból, amikor is kollégái szabályosan kihúzták a színpadról. A színész a tetőn keresett menedéket, míg a színház dolgozói saját kezükkel oltották el a lángokat.
Hirdetés

Hirdetés

Kerényi Miklós Gábor a színház igazgatója elmondta, hogy kizárólag a pirotechnikai cég hibájaként könyvelhető el a baleset, ugyanis a tűzijáték 8 méter magasra lőtt fel, míg hivatalosan csak 4 méter a megengedett.

  Szerencsére nem történt személyi sérülés, és a közönség is kárpótolva lesz: néhány hét múlva újra megtekinthetik az előadást.

2012.03.19
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Itt a tavasz, de síelni még nem késő!

Bruce Willis ma 57 éves