Last Vegas: A négy jó barát lenyomja a Farkasfalkát

Hirdetés

 

Billy, Paddy, Archie és Sam (Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline) gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a hatvanon túli csapat örök agglegénye, Billy (Douglas) végre beadja a derekát, és megkéri harmincas évei elején járó fiatal barátnője kezét, a négyes fogat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partyval búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől.


Hirdetés

Bár hőseinknél már javában a B oldal forog, amikor a cigi, az alkohol, és a sós kaják is a tiltó listán állnak, meg persze a koleszterin szintre is nagyon kell figyelni, nekik ez mit sem számít: itt az idő, hogy újraéljék dicső ifjúságukat. Arra persze hamar rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa egy kissé megváltozott a ’60-as évek óta, és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők, és az alkoholos mámor területén. És ha valahol könnyen átugorható a generációs szakadék, hát akkor az Las Vegas, de ott ahol a Cavinton a legjobb drog, és 50 Cent a Jackson’s Five egyik tagja, na, és a bugi is már csak remeg a lábakban biztos, hogy még durvább a másnap.

A Rat Pack után a Cirque du Soleil az új király, de csak átmenetileg, mert most ez a négyes lesz az, aki kezelésbe veszi Vegast, a csúcsra tör és kenterbe veri a Farkasfalkát.

A négy zseniális, Oscar-díjas színészt ennyire ellazulni még sosem láthattuk. Sziporkázó poénokat kapunk – tuningolva gyógyszerszedéssel és korai lefekvéssel – fiatalokat meghazudtoló energiával. Az ősz kihagyhatatlan vígjátéka!

Szinkronos előzetes (1):
{youtube}yPBR3zAmMpU{/youtube}

Szinkronos előzetes (2):
{youtube}F5Ecer7cB3I{/youtube}

 

 

Hirdetés

Eredeti cím: Last Vegas

Műfaj: vígjáték (szinkronos)

Rendező: Jon Turteltaub

Forgatókönyv: Adam Brooks, Dan Fogelman

Szereplők: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen 

Bemutató dátum: 2013. október 31. 

Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

 Forrás: ProVideo

Mondd el a véleményed

BLR elmondja, hogy készült az Ébredj klip

X-Men: Az eljövendő múlt napjai első előzetese (SZINKRONOSAN!)