Ledobták ruháikat a Viva Comet jelöltjei!

Hirdetés

Thai masszőrök kényeztették a Legjobb Női Előadó kategória várományosait

 

Közösen lazítottak a VIVA Comet Legjobb Női Előadójának jelöltjei. Már csak három hét és megrendezésre kerül a magyar könnyűzene legnagyobb szabású rendezvénye a VIVA Comet, Tóth Gabi, Janicsák Veca, Hien és Tolvai Reni azonban néhány órára búcsút intettek a zenének és átadták magukat a nyugalomnak.

Hirdetés

            

 

Masszázsolajok, meditatív közeg, csajos hangulat. A VIVA Comet Legjobb Női Előadójának jelöltjei a rengeteg próbával és fellépéssel teli hétköznapokból kiszakadva látogattak el egy thai masszázsszalonba. Az egész délutánon keresztül tartó kényeztetés része volt a talp- és hátmasszázs is, majd miután megfelelően ellazultak, a lányok belekóstoltak a keleti világ ízeibe is. A különleges stresszoldó tea kortyolgatása közben pedig már felszabadultan latolgatták esélyeiket Magyarország legnépszerűbb énekesnői.

 
             

Tóth Gabi nagyon élvezte a kényeztetést és elárulta, nagyon izgatott a közelgő Comet gála miatt, amelyrekülönleges fellépéssel készül.

 

“Nagyon jó élmény volt a masszázs, már az első mozdulatoknál éreztem, hogy lazulok. Szoktam járni ha időm engedi, mert a pozitív egészségügyi hatásokon túl, segít levezetni a stresszt. Erre most különösen nagy szükségem van, hiszen gőzerővel készülök a Cometre. Minél közelebb a végső hajrá, annál több bennem a feszültség, amit arendszeres masszázs is segít csökkenteni. Ez is hozzájárul majd, hogy június 14-én a színpadon a legjobbat nyújthassam.” – mondta Gabi.

 

Tolvai Reni fellépésről fellépésre rohan, így nagyon jól esett kinyújtani fáradt izmait.

„Nagyon szeretem a masszázson keresztüli lazítást, nyújtást, hiszen rengeteg időt töltök autóban a fellépéseim miatt. A talpmasszázs pedig gyógyír azoknak, akik – mint én is – gyakran viselnek magas sarkú cipőt.”- árulta el az énekesnő, aki számára nagy megtiszteltetés a Comet jelölés.

„A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén. Több száz éves hagyománya van ennek a masszázsnak, ami igazán el tudja lazítani a testet és a lelket is.” – mondta Radnai Mariann, az Aloe Thai Masszázs vezetője.

                

Hirdetés

 

A feltöltődés tehát épp kapóra jött, hiszen a június 14-i VIVA Comet díjátadóig még rengeteg munka vár A LegjobbNői Előadó kategória jelöltjeire. A nagyszabású gálán Tóth Gabi mellett többek között SP, Fluor, az Anima Sound System, a Carbonfools és az este sztárvendége, Pixie Lott is színpadra lép majd.

 

12. VIVA Comet gála 2012. június 14-én a Papp László Budapest Sportarénában!

 

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Óriási sikerrel debütált Vastag Csabi új dala Pécsen!

Szécsi Pált alakítja legújabb darabjában Keller János