Lego adventi naptár 2023 online rendelése, ár, kép, info

Hirdetés

Lego adventi naptár 2023 online rendelése, ár, kép, info.

Ahogy közelednek az ünnepek, mindenki várja már a karácsonyt és a vele járó meglepetéseket. Az egyik legizgalmasabb módja ennek az adventi naptárak használata, és ha a gyerekeid imádják a LEGO® City világát, akkor a LEGO City Adventi naptár 2023 (60381) tökéletes választás lehet.

Ebben a cikkben bemutatjuk neked ezt a fantasztikus ajándékot, és eláruljuk, hol találod meg online a pepita.hu oldalon. Ismerd meg a részleteket, az árat, és nézd meg a képeket ebből a lenyűgöző karácsonyváró ajándékból!

Hirdetés

Lego adventi naptár 2023 online rendelése

Az ünnepi szezon mindig tele van varázslattal és izgalommal, különösen a gyerekek számára. A LEGO City Adventi naptár 2023 (60381) egy olyan ajándék, amely garantáltan fokozza a várakozás izgalmát és egy fantasztikus karácsonyi hangulatot teremt. Ez az adventi naptár tele van kreativitással és mókával, és minden napra egy új meglepetés vár a gyerekekre.

A naptár tartalmazza a legkülönfélébb ünnepi karaktereket, karácsonyi miniépítményeket és kiegészítőket. A meglepetések között megtalálhatók Télapó, Télanyó, egy karácsonyi énekes, egy jégkorongozó, egy jégszobor, és még TikTok-rajongó minifigurák is. Emellett egy hóember, egy szarvas, egy kölyökkutya és egy kiscica figura is része a csomagnak.

Lego adventi naptár 2023 kép

Az adventi naptár része egy játékszőnyeg is, amely segít megteremteni a tökéletes helyszínt a végtelenül kreatív kalandokhoz egy téli csodaországban. A naptár doboza méreteiben is impozáns, 26 cm magas, 38 cm széles és 7 cm mély.

A LEGO City Adventi naptár 2023 ideális ajándék gyerekeknek, akik legalább 5 évesek. Az építési útmutatók lépésről lépésre vezetik a gyerekeket a miniépítmények megépítésében, így a kezdő LEGO építők is könnyedén élvezhetik a játékot.

Ami pedig a vásárlást illeti, könnyedén hozzájuthatsz ehhez a fantasztikus adventi naptárhoz online a pepita.hu weboldalon.

Lego adventi naptár 2023  ár

Az árak és további információk a termékről is ott találhatók, így néhány kattintással megszerezheted ezt az izgalmas karácsonyváró ajándékot a gyerekeidnek, vagy akár magadnak, ha LEGO rajongó vagy!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy az idei karácsony varázslatossá és emlékezetessé váljon a LEGO City Adventi naptár 2023 segítségével.

Rendeld meg most, és készülj fel a karácsonyi kalandokra!

Lego adventi naptár 2023 info

Hirdetés

A Lego adventi naptár 2023 online rendelése, ár, kép, info bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Kiskegyed nyereményjáték – Őszi szerencsehetek: A játék november 13-ig tart!

ALDI – Pöttyös nyereményjáték 2023: Nyerjen a Pöttyössel: A játék október 29-ig tart