Liptai Claudia lesz az idei Story Gála háziasszonya

Hirdetés

 

Egy extrém színű kreációban vezeti majd az ünnepi műsort

 

Hirdetés

Javában tart a farsangi szezon, a csillogó estélyek, táncos-zenés mulatságok időszaka. Február 10-én, szombaton immár 19. alkalommal rendezik meg a báli szezon egyik legjelentősebb társasági eseményét, a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol a magazin olvasói, illetve az ötfős kuratórium szavazatai alapján a hazai művészek, hírességek és sportolók tavalyi évben nyújtott teljesítményét ismerik el. A díjazottak kilétére szombat estigvárnunk kell, az viszont már most biztos, hogy a gála házigazdáiLiptai Claudia és a Story magazin főszerkesztője, Kolossváry Balázs lesznek. A velük készült interjúból megtudhatjuk,hogyan hangolódnakaz estélyre.

Hogyan készülsz a Story Gálára, és mit tervezel, hogy fog kinézni február 10-én a napirended?

Liptai Claudia: – Nagymegtiszteltetés, hogy a pályafutásom során először lehetek társműsorvezető, ezért nagyon készülök. Minden díjazotthoz kapcsolódóan szeretnék valami személyes történetet, üzenetet hozzátenni a kötelező mondandómhoz. Február 10-én az egész napom a gála jegyében telik majd, délelőttől ott leszek a próbákon. Aztán jön a szépségcsapatom, akik a színpadra varázsolják az est csinos háziasszonyát. 😊 Biztos, hogy nagyon fogok izgulni, mint a mai napig minden fellépésem előtt.

Kolossváry Balázs: – A gálát megelőző hetekben intenzív méregtelenítő-kúrába kezdtem; zöldségeket, gyümölcsöket, facsart gyümölcsleveket fogyasztok. A szokásos hétvégi napirendemtől annyiban térek majd el, hogy a helyszínbejárás és a próbák miatt már délelőtt ott leszek a Corinthia Hotel Budapestben, hogy A-Z-ig átvegyük az ünnepi műsort, illetve a protokolláris részeket.

Mit fogsz viselni?

Claudia: – Ez az egyik legfontosabb, ugyanis egy maradandó dolog, évek múlva is vissza-visszanézzük, hogy ki mit viselt a gálán. Szeretem az egyszerű vonalvezetést, a 40-es évek stílusát. Imádom Maár Róbert kreációit, ezért őt kértem meg, hogy tervezze meg az estélyimet. Egy egyszerű, de a színét tekintve eléggé extra ruhám lesz. Hogy pontosan milyen? Maradjon egyelőre meglepetés.

Balázs: – Tavaly nagy sikert aratott a szmokingom, ezért nálam érvényesül a győztes csapaton ne változtass elv. Így idén is a kitűnő divattervező, Lakatos Sándor készíti az ünnepi öltözetemet.

 

Mi a legemlékezetesebb pillanatod az előző évek gáláiról?

Balázs: – Bármilyen meglepő is, de nekem a tavalyi volt az első gálám – rögtön házigazdaként debütáltam. Akárcsak az első szerelem, az is felejthetetlen volt az első pillanattól az utolsóig.

Claudia: – Az utóbbi években sajnos az elfoglaltságaim és kötelezettségeim miatt kihagytam a gálákat. Pedig tavaly nagy öröm ért azzal, hogy az olvasók díjaztak, mégsem tudtam személyesen ott lenni, ugyanis a kisfiam, Marcika még túl pici volt ahhoz, hogy otthon hagyjam. De két dimenzióban, a köszönővideón keresztül jelen voltam.

 

Ki az, akivel szívesen járnád el az első táncot a bálon?

Claudia: – Ez maradjon titok…😊

Balázs: – Ez nem kérdés, csakis Liptai Claudiával!

 

Mennyire vagy bulizós típus és hogyan mulatsz?

Balázs: – Ahogy múlik az idő és én is öregszem, egyre kevésbé hajlok el, de régebben szerettem elengedni magam. Persze, jó társaságban, megfelelő bulihangulatban azért néha még most is bedobom a gyeplőt a lovak közé.

Claudia: – Régen imádtam szórakozni, ha mostanában elmegyek, jóval visszafogottabb vagyok, mint korábban, de ma is nagyon szeretek táncolni és kedvelem a jó zenéket. Mindig a társaságtól függ, hogy mennyire tudok nagyot mulatni.

 

Láthatunk-e Nyári Károly zongorája mellett dalra fakadni? Melyik az a dal, amit meghallva biztosan beszállsz az éneklésbe?

Balázs: – Mivel nem szeretném, hogy kiürüljön a terem a pocsék énekhangom miatt, ezért nem fogok dalra fakadni. Viszont, ha felcsendül a Nézését, meg a járását, biztosan halkan eldúdolom.

Claudia: – Mint említettem, szeretem a jó zenét és lenyűgöz, ha valaki tud zongorázni. Viszont a dalolástmeghagyom azoknak, akiknek nagyon jó hangjuk van.

 

Kivel fogsz először koccintani a vacsora utáni mulatságon?

Claudia: – Egyértelmű, hogy a műsorvezető-társammal, Kolossváry Balázzsal.

Balázs:– Előzetesen nem szeretnék semmilyen meglepetést elárulni, de az egyik díjazottunk személyes kedvencem, ezért megtiszteltetés lenne, ha vele koccinthatnék legelőször.

 

Melyek a friss gálázók számára a legfontosabb jó tanácsaid?

Balázs: – Ha sokáig akarnak mulatni, akkor a finom pezsgővel csak óvatosan, és egyenek, de azt is csak módjával. Ha ezt a kettőt betartják, hajnalig marad energiájuk.

Claudia: – Ritkán van olyan esemény, ahová szépen fel lehet öltözni. Ez végre egy ilyen alkalom, úgyhogy üzenem mindenkinek: tessék szépen felöltözni!

 

Van titkos recepted a gála utáni vasárnap reggelre?

Claudia: – Mivel nem iszom alkoholt, így másnapos bajaim nincsenek. Nekem még aznapom lesz, ugyanis Marcikám éjjelente, bizonyos időpontokban követeli a figyelmet, így az a gyanúm, hogy ha hazaérek, gálaruhában fogom a szájába tolni a cumit.

Balázs: – Egy pohár jéghideg sör és egy finom korhelyleves 11.00 után. Megsúgom, hogy gyorsan regenerálódnom kell, ugyanis a gála másnapján én is megyek be a szerkesztőségbe, ugyanis készítjük az extra 8 oldalas gálabeszámolónkat a magazinba.

 

Idén először nemcsak a meghívott vendégek láthatják a helyszínen a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála ünnepi műsorát. Látogasson el Ön is Story magazin Facebook oldalára, like-olja és kövesse élőben február 10-én, 17.45-től a díjátadót!

Mondd el a véleményed

A legsötétebb óra – Gary Oldman lubickol Churchill szerepében – Kritika

Készülj vendégeidnek meglepetéssel – íme 5 nagyszerű gép, ami ebben segíteni fog