Liptai Claudia súlyos autóbalesetet szenvedett

Hirdetés


Totálkárosra tört Liptai Claudia által vezetett autó. A füstölgő autó és a sérült színésznő megdöbbentő látványt tárt elénk. Félelmetes, ahogy az irányíthatatlan jármű többször megpördült a levegőben, mielőtt a betonba csapódott és végzetes sérülést okozott a benne ülőknek. De nincs ok az aggodalomra, mert szerencsére mindez csak a Jóban Rosszban forgatókönyvíróinak köszönhető. Az élethű megvalósítás olyan jól sikerült, hogy még a stábtagokat is sokkolta.

Hirdetés

Claudia záró jelenete, ami egyben a sorozatból való kilépését jelenti véresen komolyra sikeredett. Temészetesen precíz tervezés előzte meg a Jóban Rosszban egyik legmegdöbbentőbb jelenetsorának felvételét. A történet szerint Barbara és Alexa kocsiját egy furgon követi és próbálja leszorítani az útról, mikor észreveszik, nem fog az autón a fék. Úgy tűnik elkerülhetetlen a baleset, és a fekete járművet hirtelen megdobja egy bukkanó és miután többször megpördül a levegőben, az úttestre csapódik. A sorozat forgatókönyvíróinak fantáziáját egy profi kaszkadőrcsapat valósította meg. A forgatás képkockái annyira élethűek lettek, hogy azt hihetnénk ezek a sérülések valódiak.

Hirdetés

 

„Amikor földet ért az autó, megállt és elkezdett füstölni, percekig nem mertünk oda menni. Az egész stáb csak állt ott, mert azt gondoltuk, hogy a kaszkadőrnek baja esett, de szerencsére nem így történt.” – árulta el Liptai Claudia, akinek karaktere a történet szerint a ripityára tört autó anyósülésén utazott. – „Hála istennek ilyen nagy balesetem soha nem volt, csak egy kisebb. A fémes csattanásra emlékszem, és hogy mikor kiszálltam, úgy éreztem nincs semmi bajom. Majd valaki szólt, hogy vérzik a lábam.” – tette hozzá a színésznő, akiről azt is tudni lehet, ez a baleset volt az utolsó jelenetsorainak egyike, amit a Jóban Rosszban stábjával forgatott. – „Természetesen nagyon nehéz egy ilyen jó csapatot maga mögött hagyni az embernek, már most nagyon hiányoznak a kollégák.” – vallotta be Claudia.

 

Claudia megrázó végjátéka ma este 20:30-kor a TV2-n!


Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.24.

Mondd el a véleményed

Ütős buliban voltak az X-es fiúk!

Simon Cowell titkos fegyvere Britney?