Lola: naív csitriből érett igazi nővé.

Hirdetés

A szemünk láttára vált felnőtt nővé az egykori tini előadó, Lola. Idézzük fel együtt a kezdeteket a Cserebogár sorozatában!

Hirdetés

Felnőtt a szemünk előtt.

Ki gondolná, hogy már több mint hét esztendeje van porondon Lola?! A fiatal lány 2005-ben az Eurovíziós dalfesztivál hazadöntőjén bukkant fel, és még ebben az évben megjelent első videó klipje az Álomtánc című nótához. Lola azóta szerepelt a Barátok köztben, slágerei a MAHASZ lista éléig jutottak, kisfilmjei pedig a VIVA legjátszottabb klipjeinek számítanak. Táncolt a Szombat esti lázban, közreműködött a Tiszta Fejjel Projektben, s láthattuk a legnagyobb magazinok címlapjain. Mi most legutóbbinak szenteljünk figyelmünket, ugyanis miközben énekesnőként sikert sikerre halmozz, a cserfes tiniből érett nővé alakult át Lola.


Ma már magassarkút húz, és hosszú hajjal éli a hétköznapokat is.
 

Az egyébként Rihanna, illetve Alkonyat rajongó lány csupán tizenhét esztendős volt, amikor berobbant a köztudatba. Így igen sokan felkapták a fejüket, amikor a Benned élek című roppant dögös videóban a fiatal hölgy megmutatta nőiesebb oldalát. Az egyébként apró termetű szépség az idő során megkedvelte a magassarkú cipellőket, holott korábban komoly harcot vívott menedzsérevel, amikor is ragaszkodott a tornacsukák világához. A többszörös Viva Comet győztes pedig ezzel a lépéssel máris sokkal csinosabb lett. Rövid haját hosszú tincsekké formálta, időről-időre pedig színén is változtat egy keveset.  A szemünk előtt cseperedett tüzes nővé az egykori kislány!

Rakonczai Viktorék a kezdetektől fogva támogatják a lányt.

Hirdetés

Egyszer-egyszer a magánélete is témaként szolgál a médiának. Jelenleg Brasch Bence párja.

 

írta: Hatos Nikolett. 2014.04.14.

 

Mondd el a véleményed

Rácz Gergő és Rakonczai Viktor első közös dala elkészült

Baricz Gergő eltérőt szeretne alkotni