Lufiruha, Radics Gigi és falatnyi bikinik – forró hangulat az idei Femcafe Bikini Tour-on

 

Igazi showhangulat járta át péntek este a Corvin sétányt, ahol a hideg idő ellenére is meglehetősen forró volt a levegő. A Femcafe Bikini Tour-on felvonuló szebbnél szebb bikinis modellek egyből feltüzelték a közönséget, hihetetlenül látványos show-t varázsolva a Csajfeszt nagyszínpadára.

femcafe1

„CIRKUSZ” koncepcióra felépített bemutatón egy pillanatig sem unatkozott a közönség, a tökéletesen kivitelezett show egyik ámulatból a másikba ejtette a nézőket. A gyönyörű modelleken és bikiniken kívül számos más látványelem tette még izgalmasabbá a bemutatót, de az igazi őrületet Radics Gigi fellépése hozta el a színpadra, aki két tour-ban is fantasztikusan énekelt.

femcafe4

A tökéletes hangú énekesnő mellett egy igazán különleges lufiruha is elvarázsolta a közönséget, melyet Schreiter Nándor világbajnok lufiművész alkotott erre az alkalomra. Bár a szél igencsak megnehezítette a különleges ruha viselőjének dolgát, szerencsére a lufiruha nem sérült meg – egy hatalmas ballon kivételével, aminek eldurranása után vagy száz, héliumos minilufi szállt az égbe a gyerekek legnagyobb örömére.

femcafe3

A szuperlátványos divatshow keretén belül öt márka fürdőruháit csodálhatták meg a nézők, a legfrissebb bikinitrendeket a Triumph, a New Yorker, a Carib Swimwear, a Heavy Tools és az Amnesia mutatta be, a szuper kiegészítőkről pedig az Adidas Watch divatórái gondoskodtak. A modellek hibátlan megjelenése a Hajas szalon mesterfodrászainak és az Estée Lauder sminkmestereinek érdeme volt.

 

Fotó: Femcafe.hu

 

Mondd el a véleményed

Régiből új percek alatt

MAC rúzs kollekcióm, lip swatchokkal -updated~