Luxussal kényezteti a kazah köztársasági elnök az Attractiont.

Hirdetés

 

 

Valóságos luxussal kényezteti a kazah köztársasági elnök az Attractiont.
Mint ismert, a Britain’s Got Talentet megnyerő magyar tánccsoportot már korábban meghívták a világ 9. legnagyobb területű országába, amelynek államfője, Nurszultan Abisuli Nazarbajev látja majd vendégül Szűcs Zoltánékat.

Hirdetés

Hirdetés

Nazarbajev elnök unokája ugyanis esküvőre készül, az augusztusi lakodalomban pedig a Attraction lesz a fő produkció. Bár hivatalosan nem hozták nyilvánosságra, mennyit fizetnek a kazahok az egyedülálló show-ért, információnk szerint több tízmillió forintot is kaphatnak a magyarok, akiket eleve elhalmoznak majd mindenféle földi jóval ott-tartózkodásuk idején.

Ebből már némi ízelítőt is kaphattak, hiszen az Attraction nemrég Kazahsztán legnagyobb városában, Almatiban járt a közelgő fellépésükről való tárgyalás miatt, ahol akkor is királyi fogadtatásban volt részük. A látogatásról rövid videó is készült, amelyen Szűcs, a látványszínház vezetője éppen azt a luxushotelt mutatja be rajongóiknak, ahol majd lakni fognak a jövő hónapban.

A csapat összes költségét – beleértve az utazást, az étkezést, no meg persze a szállást is – az elnöki család állta (és állja majd a következő alkalommal is), akik gyakorlatilag a néhány nap alatt tejben-vajban fürösztötték a világhírű magyarokat. Kazahsztánban az elit hamarosan láthatják az Attractiont, a kérdés az, vajon Magyarországon mennyiért lehet majd jegyet váltani az előadására.


 

Minden egyes produkció külön elbírálás alatt folyik, emiatt nem tudok pontos összeget mondani, hogy az Attrac­tion hova és mennyiért megy el fellépni – magyarázta Sándor András, a csapat sajtófőnöke. – Mivel a külföldi menedzsment dönt mindenben, ezért csak azt mondhatom, hogy a csapatnak nagyon fontos a magyar közönség, ezért biztos vagyok benne, hogy ha lesz pontos időpontja a hazai fellépésnek, akkor kedvezményes áron juthatnak majd jegyekhez a magyarok.

 

Lapunk megkereste a Broadway jegyiroda képviseletében Szabó Andrást, aki promoterként a legtöbb sztár nemzetközi gázsiját is ismeri. Szabó úgy véli, az Attraction egy egész estés produkcióért 7 millió forintot is elkérhet alsó hangon. -Az Attraction olyan sikereket ért el, ami egyedülálló, nyilván ilyenkor egy produkció­nak felmegy az ára – mondta András. – Mivel ez egy többemberes, díjnyertes színházi produkció, ennek megfelelő technikát is igényel, ezért nem túlzó az elsőre soknak tűnő összeg.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed

Kínál Tímea nyerte a Miss Deaf Europe 2013-at

RED 2 – szinkronos előzetes és egyéb érdekességek