Ma elrajtol a Fishing on Orfű – Programajánló

Hirdetés

fishing_logo

Ma kezdődik a Fishing on Orfű Fesztivál a jól ismert, megszokott helyen, Orfűn a Panoráma Campingben.A fesztivál -amelyen fellép a hazai zenei világ színe-java – szombat estig tart. Két színpadon(Borfalu, PMFC), 2 nagyszínpadon(Boldogság, te kurva, PTE) zajlanak az események, mindemellett pedig még egy Víziszínpad is várja majd a fesztiválozókat.

Kispál és a Borz hangbeállás

Hirdetés

Ami a mai napi programot illeti, a  gigarendezvényen – amely mára egyértelműen beírta magát a hazai fesztiválnaptárba – koncertet ad egyebek mellett – a teljesség igénye nélkül – Szabó Balázs Bandája(0.nap,  2015.06.17., azaz ma 18:00), a HS7(ma, 20:00), a Kispál és a Borz(ma, 22:00), a PTE Nagyszínpadon az Üllői Úti Fuck nyitja meg a rendezvényfolyamot 17:00 órai kezdettel ,19:00 órától ugyanitt  Ferenczi György és a Rackajam csapnak a hurok közé, majd  őket követik éjféltől a Pál Utcai Fiúk.

Hirdetés
Ferenczi György és a Rackajam
Forrás: Ferenczi György és a Rackajam Facebook
PUF
Forrás: Pál Utcai Fiúk Facebook

A részletes program megtalálható a fesztivál weboldalán – http://fishingonorfu.hu/program/

 FONTOS! A kemping területén nem lesz bankautomata, a fesztiválon pedig csak készpénzzel lehet fizetni. A legközelebbi ATM Orfűn a Széchenyi téren található, a vegyesbolt és a dohánybolt mellett. Kérünk benneteket, hogy így készüljetek!

További fontos tudnivaló, hogy az OSZKÁR telekocsi szolgálat jóvoltából arra is lehetősége nyílik minden a rendezvényre tartó,autóval rendelkező fesztiválozónak, hogy meghirdessék a gépkocsijukban levő szabad helye(ke)t, azoknak pedig, akik nem tudják másként megoldani a lejutást Orfűre, remek alkalom kínálkozik az ismerkedésre,barátságok kötésére , amellett, hogy a lehetőség jóvoltából az utazásuk is megoldódik 

Széles L. Gábor
2015.06.17.

Mondd el a véleményed

Szulák Andrea a Vár háziasszonya lesz

Felháborító! Korda György cáfolja a rémhírt