Madame Tussauds Budaapest – belépő, infok itt!

Hirdetés

Madame Tussauds Budaapest – belépő, infok itt!

Madame Tussauds nyitott mega meg kapuit Budapest szívében. A Vörösmarty tér közvetlen szomszédságában megnyíló viaszszobor-attrakció az első teljes egészében franchise – konstrukcióban megvalósuló Madame Tussauds lesz, a jogtulajdonos Merlin Entertainments és a turisztikai fejlesztést megvalósító Dorottya Experience Kft. közötti megállapodás alapján. A nemzetközi és magyar, kortárs és történelmi személyiségeket egyaránt felsorakoztató új attrakció fontos szerepet kap a hazai idegenforgalom koronavírus-járvány utáni újraindításában is.

Az új és izgalmas Madame Tussauds 2023 első félévében nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt és mintegy 2000 négyzetméternyi területen kínál majd számukra egyedülálló élményt és szórakozási lehetőséget. Az új turisztikai attrakció interaktív és ikonikus környezetben, hihetetlenül élethű ábrázolással mutatja majd be a nemzetközi és magyar hírességeket, az A-listás zenei- és sportlegendákat és a világ híres vezetőit megjelenítő viaszbábukat.

A nemzetközi hírességek mellett a budapesti helyszín számos magyar vonatkozású történelmi személyt is felvonultat majd a kiállítás ebből a célból kialakított szekciójában. Kiemelt cél ugyanis, hogy a látogatók, különösen a fiatalok, közvetlen és interaktív módon ismerhessék meg a magyar kultúrát és nemzetünk történelmének kiemelkedő alakjait. A bemutatni tervezett személyek kiválasztását széles körű piackutatás és egyeztetések előzték meg. A kiállításon a régmúlt korok politikusai mellett 20. századi magyar zenészek, művészek, sportolók és más közéleti személyek, sőt kortárs karakterek is helyet kapnak majd.

Hirdetés

Bővebb: Madame Tussauds  budapest belépő

Standard jegyeik
4 990.- Ft -tól

Csoportos jegyek
8 490.- Ft -tól

Bővebb: Madame Tussauds  budapest belépő

Vedd meg Madame Tussauds Budapest jegyed online a látogatásod előtt, és több mint 10%-ot takaríthatsz meg a helyszíni jegyárakhoz képest.

Miért ezt válaszd?

✔ Garantált belépés csak online vásárolt jeggyel lehetséges

Hirdetés
✔ Jól tervezhető az előre lefoglalt idősávnak köszönhetően

✔ Ingyenes, rugalmas átfoglalhatóság (látogatásod időpontját három alkalommal ingyenesen átfoglalhatod)

Fontos: a kedvezmény csak a látogatás előtt történő jegyvásárlás esetén érvényes. 16 év alatti gyerekek csak felnőtt kíséretében tartózkodhatnak az attrakcióban. 3 év alatti gyermekeknek a belépés ingyenes, számukra babajegy váltása kötelező.

Bővebb: Madame Tussauds  budapest belépő

 

A Madame Tussauds Budaapest – belépő, infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Elkészült az Insane Hellride Fest napi programja

Giga-Mega VIRÁGOK KVÍZ – Igazi növényszakértő vagy, ha tudod ezeket!