Magassarkúban edzenek a sztárok!

Hirdetés


Gőzerővel készülnek a szeptember 8-i megmérettetésre a Stiletto Run sztárfutamának indulói. Muri Enikő, Lola, Mádai Vivien és Iszak Eszti annyira komolyan veszi a felkészülést, hogy még Szentgyörgyi Rómeóhoz is ellátogatott egy edzésre.

Hirdetés

Hamarosan eldördül a rajtpisztoly az idei Glamour Stiletto Run versenyén. Az induló hölgyeknek száz méteren kell bizonyítaniuk gyorsaságukat minimum nyolc centiméteres sarkú cipőben. A sztárfutam indulói semmit nem bíznak a véletlenre, egy igazi szakemberhez fordultak. Muri Enikőt, az RTL Klub műsorvezetőjét, Mádai Vivient, Lolát és a VIVA TV műsorvezetőjét, Iszak Esztit Szentgyörgyi Rómeó edzette a nem mindennapi megmérettetésre.

Hirdetés

„Gyakran viselek magassarkút, többet is vásárolok belőlük és jóval magabiztosabban közlekedek benne, mint néhány éve.” – árulta el Mádai Vivien, az RTL Klub, Reflektor magazinjának műsorvezetője. – „A versenyre nincs előre kigondolt trükköm, szerintem csupán gyakorlás kérdése, hogy ki, mennyire magabiztos egy tűsarkúban. Többnyire magassarkúban bulizom, szerintem, ha valaki tud abban táncolni , akkor más sem okozhat neki gondot.”Muri Enikő is magabiztos a verseny előtt.

„Így a verseny előtt még többet hordok magassarkú cipőt, hogy formában legyek és nemrég kezdtem el heti több alkalommal power plate edzésre járni, biztos vagyok benne, hogy bírni fogom azt a bizonyos száz métert.” – mondta az énekesnő, aki számos alkalommal eredt már futásnak tűsarkújában.

Hogy melyik híresség lesz a leggyorsabb szeptember 8-án és ki veheti át a civil versenyzők közül a Stiletto Run díjait, az hamarosan kiderül!

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Dukai Regina olivabogyóból készít finomságokat

Ladánybene 27 – szemben az árral a Szigeten