Magna Cum Laude: Csak ülünk és zenélünk!

Hirdetés

 


Csak ülünk és zenélünk – Akusztikus koncert

Hirdetés


A sláger-gyáros gyulai zenekart már senkinek sem kell bemutatni. Szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk és igazi lüktető koncertjeik révén a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak alig több mint egy évtized alatt. A szakmai díjak és a közönség elismeréseként teltházas koncertek, aranylemezek és többek közt olyan dalok, mint az Átkozott nők, Lehet hogy eltört, Vidéki sanzon, Színezd újra, a Főnököm, vagy a Pálinka dal jelzik a csapat sikeres menetelését.

A Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi, Kilián Imi alkotta együttes mozgalmas évet tudhat maga mögött. A nyári fesztivál-idény rohanó tempója mellett a Fiúk elkészítették 5. sorlemezüket Belső Égés címmel. Míg a kiadvány Aranylemez lett, a Fiúk egy erdélyi zenei fesztivál díját is bezsebelték, majd nagy sikerű klubkoncerttel örvendeztették meg a Londonban élő magyarokat. Legyen az emberközeli kisebb helyen avagy a fesztiválok nagyszínpadain több ezres tömegnek zenélés, egy Magna koncert mindig a nagy buli garanciája. Az MCL dalok sokszínűsége tavaly életre hívott egy olyan speciális produkciót, amelyben a legnagyobb slágerek és a legszebb szerzemények is akusztikus hangszerelésben csendülnek fel. – Nagyszerű, közvetlen előadást akartunk létrehozni, amellyel eljuthatunk olyan ülős helyszínekre is, ahol a „talpon állós” koncertek nem működhetnek. Mi is és a közönség is imádja ezeket a koncerteket mert csevegünk és zenélünk, mindezt ülve, már aki bírja – mondja nevetve a zenekar frontembere Mező Misi.

Hirdetés

Az akusztikus koncertek „Csak ülünk és zenélünk” címmel 2011-ben is nagy sikereket arattak vidéken és a fővárosban egyaránt. E koncertek exkluzivitása többek közt, hogy évente 3-4 hasonlót játszik a zenekar. Az idei első Budapesten a MOM Kulturális Központban június 9-én 20 órától lesz látható, hallható, ülve, állva közösen dalolható.

 

Mondd el a véleményed

Fashion Awards 2012 – Palvin Barbi mindent visz!

Jane Austen: Büszkeség és Balítélet