Magyar–görög focimeccs a tévében: kezdési időpont, infok

Magyar–görög focimeccs a tévében: kezdési időpont, infok

Nagy lelkesedéssel várja válogatottbeli búcsúmérkőzését Dzsudzsák Balázs, aki vasárnap este a görögök elleni felkészülési találkozón 109. alkalommal ölti magára a címeres mezt, amivel rekorderré lép elő.

A csúcs megdöntésével a következő generációt szeretné inspirálni.
“Ez a magyar válogatottról szól, arról, hogy szeretnék átadni valamit a következő generációnak. Mostantól nem a 108-at, hanem a 109-et kell megdönteni” – tette hozzá a Nyírlugosról indult futballista, aki szerint, ha a jövőben megközelíti valaki a csúcsot, az azt jelenti, hogy a magyar válogatottnak olyan alapemberei vannak, akik folyamatosan, sérülésmentesen tudják segíteni a csapatot.
Dzsudzsák köszönetet mondott az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetésének, Csányi Sándor elnöknek, Berzi Sándor alelnöknek és Vági Márton főtitkárnak azért, hogy megteremtették annak a lehetőségét, hogy fejlődjön a magyar futball: “Örülök, hogy egy olyan felívelő pályán van a magyar futball, amit a mi generációnk indított el” – monda a ballábas szélső.

A magyar-görög barátságos mérkőzés vasárnap 20.15-kor az olasz Daniele Chiffi sípjelére kezdődik a Puskás Arénában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A meccset az M4 Sport közvetíti:
Magyarország–Görögország 2022 live stream
Magyarország–Görögország 2022 közvetités

Ez a cikk Magyar–görög focimeccs a tévében: kezdési időpont, infok először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Bartos Erika: Tél

AGROmashEXPO 2023 – információk itt!