Majka beszól a Balaton Sound-nak!

Hirdetés

A rapper folyamatosan jelen van a legnagyobb zenei fesztiválokon, ám sokak meglepetésére nem fellépőként, hanem riporterként. Erről a fenegyerek őszintén vallott hivatalos Facebook oldalán:


“Az összes fesztiválon dolgozunk a punk16-tal…mindenki meglát és kérdezi hogy mikor lépünk fel….???? mondom hogy nem lépünk fel( egy fesztiválra se hivtak minket) és hogy sorry…nincs ezzel semmi baj csak nem értem…a drága jó szigetesek azt mondják túlságosan main streamek vagyunk,az efotton 3éve akkora bulit csináltunk hogy kiszakadt a ház, a volton még életemben nem is voltam….fura mert a most is velencén ott volt a HAPPY GANG(!!!) ,KOZSÓ(!!!) és még kismillió olyan zenekar akiknek a nevét sem tudom kimondani…nem értem miert jó az a fesztivál szervezőknek hogy nem hívnak el egy olyan csapatot akiket ennyien hallgatnak..és most nem csak magunkról beszélek!!!! egy csomó előadó hiányzik a névsorból..pedig ezek kurva nagy rendezvények és mindenkinek lenne sátra..de ne gond..ma 2 holnap 4 bulink van!!nem panaszkodom…csak furcsa…etse dorog és mátraterenye!!!! jee….jövünk Curtisszel…”
 
  
Hirdetés

Majka nem érti a szervezőket

A különböző fesztiválokat többen is bírálják a sajtó, a művészek és a közönség részéről is. Többen a médiából nem jutottak sajtójegyhez és forgatási lehetőséghez, ami meglehetősen nagy reklámot jelentene a szervezőknek, illetve manapság igen népszerű előadók sem kaptak meghívást az eseményekre. Az árak igen magasak és leginkább a külföldi vendégeknek olcsóak, így van mit átgondolni a következő nyárig.


 

Hirdetés

2012.július 14
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Barbs Berry első klipforgatása majdnem vízbe fulladással végződött! (+videó)

A Nyári lányok imádják a különleges ételeket! (+ videó)