Majoros Mirtill vadiúj covere: ezzel jutott tovább a HGT-be

mm

Bár mostanában nem írtunk Mirtillről,  Ikon leszek c. rovatunk korábbi felfedezettje nem sokat tétlenkedett mostanában. Mit azt lapunk megkeresésére elárulta, igencsak zajlik körülötte az élet ezekben a hetekben. Jelentkezett a Hungary’s Got Talentbe, ennek okáról és következményeiről így nyilatkozott lapunknak:  “Sokat fejlődtem szerintem az elmúlt évekhez képest, és időnként jó felmérni. Kezdem unni a szürke egérséget, hogy nem történik semmi, ezért mentem most a HGT-be, és ezért jön a dal is.”

Mirtill első saját daláról – amelyről ígérjük hírt adunk magazinunkban – elöljáróban így nyilatkozott:

“Én írom a szövegét, egy nagyon jó zenész ismerősöm szerzi a zenét hozzá. A szöveg már készen van, vidám nyári dalt akartam, de mégis valahogy mire készen lettem inkább melankólikus lett, kicsit dühös. Hurrikán a címe, remélhetőleg két-három hét és debütál majd. A nóta hosszú, elhúzódó alkotói folyamat eredménye. Kb. 2 hónapig írtam a szöveget. Azoknak ajánlom a dalt, akik szeretnek elgondolkodni szövegeken. Annak, aki dühös, akinek már volt negatív tapasztalata a szerelemmel. De egy hallgatást mindenkinek megér, és lehet még a legboldogabb ember is rákap. Sosem írtam még szöveget, de szerintem eléggé mélyre sikerült. Nagyon féltem tőle, hogy béna lesz, de mindenképpen részt akartam venni az alkotói folyamatban. Aztán amint készen lettem, csak vigyorogtam, teljesen úgy éreztem mintha a saját gyerekem lenne, közelebbi így a kapcsolat, mintha elém tették volna.”

A dal, amelynek másik szerzője Bali Ádám volt, a Divatikonon debütál  majd, s reméljük folytatja felívelő pályáját a nagy hazai online magazinok körében.

Mirtill épp a mai napon tette közzé Conchita Wurst Rise like a phoenix c. számának coverét, amelyet az alábbiakban adunk közre.

Széles L. Gábor
2015.06.07

Mondd el a véleményed

Jön a Konyhafőnök 3. évfolyama és a Junior műsor is

Keress pénzt blogoddal, weboldaladdal – a Tradetracker segít