+ tipp a főzés előtt: A parmezán sajtot helyettesíthetitek sima trappistával, ahogyan én is tettem, a balzsam ecetet pedig ki is hagyhatjátok az ételből, ha ódzkodtok tőle, de ha rám hallgattok legalább egyszer kipróbáljátok vele, mert garantáltan finom lesz az eredmény!
Elkészítés:
A zöldségeket megmosom és összedarabolom. A tésztába bármilyen általatok kedvelt zöldség belekerülhet, sőt csirkemell csíkokkal vagy garnélával is felturbózhatjátok!
A wokba olíva olajat öntök és ezen elkezdem párolni a zöldségeket.
Ha ezzel készen vagyok, akkor odateszem a tészta vízét melegedni.
Befűszerezem a puhuló zöldségeket, ehhez aprított fokhagymát (vagy fokhagyma port), A teljes cikkért KLIKK!
Hirdetés
Forrás: Fanni gardrobja
Category: gardrób tipp, sütés-főzés
Mondd el a véleményed