Mediterrán tészta

Hirdetés

+ tipp a főzés előtt: A parmezán sajtot helyettesíthetitek sima trappistával, ahogyan én is tettem, a balzsam ecetet pedig ki is hagyhatjátok az ételből, ha ódzkodtok tőle, de ha rám hallgattok legalább egyszer kipróbáljátok vele, mert garantáltan finom lesz az eredmény!

Elkészítés:

A zöldségeket megmosom és összedarabolom. A tésztába bármilyen általatok kedvelt zöldség belekerülhet, sőt csirkemell csíkokkal vagy garnélával is felturbózhatjátok!

A wokba olíva olajat öntök és ezen elkezdem párolni a zöldségeket.
Ha ezzel készen vagyok, akkor odateszem a tészta vízét melegedni.
Befűszerezem a puhuló zöldségeket, ehhez aprított fokhagymát (vagy fokhagyma port), A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Fanni gardrobja

Hirdetés

Category: gardrób tipp, sütés-főzés

Mondd el a véleményed

L’OCCITANE Zöld Tea & Keserű Narancs Tusfürdő

Zsákmányolás Katival