Medvehagyma-receptek

Hirdetés

By Peregrina

Hirdetés

Mostanában elég felkapott a medvehagyma, tavasszal mindenki ezt szedi, és a városban is minden sarkon és minden aluljáróban ezt árulják. A kora tavaszi zöld növény népszerűsége évek óta töretlen, s ezt minden bizonnyal sokoldalú felhasználhatósági módjának is köszönheti. Tényleg, rengeteg mindent lehet belőle csinálni, érdemes próbálkozni vele!

Én ma délután vettem egy kis darált húst, gondoltam, meg is sütöm fasírtnak. Aztán eszembe jutott, hogy van otthon egy csokor medvehagyma, egy kis maradék cukkini meg padlizsán, ezeket fel kéne használni, mert megromlanak – úgyhogy zöldséges-húsos fasírtot készítettem. A fenti összetevőket összedaraboltam apróra, adtam hozzá fokhagymát, petrezselyemzöldet, egy kis reszelt gyömbért, fűszereket (kurkuma, Forrás és bővebb INFO

Hirdetés

: Medvehagyma-receptek

Mondd el a véleményed

Tökéletes időzítés!

Down-szindrómás gyerekek készítenek fel egy várandós anyát