Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs

Hirdetés

By Bouvet

Hirdetés

Jó reggelt,

Jöhet még egy adag macihagyma? A legutóbbi Anyósapós féle krémleves egyébként nagy klassz visszhangot kapott: Férj egyik legjobb barátja az “Isteni” jelzőt aggatta arra a receptre, úgyhogy csak ajánlani tudom: bátran nyúljatok a medvehagymához sütés-főzéseitek alkalmával!

Hirdetés

Remélem, ezt az étket is szeretni fogjátok:

Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs

80 dkg csont nélküli karaj

15 dkg friss (esetleg mirelit) medvehagymalevél

10 dkg húsos füstölt szalonna

só, bors

5+3 db tojás (a panírozáshoz kell a plusz három)

panírozáshoz:

5 dkg liszt

10 dkg zsemlemorzsa

étolaj a sütéshez

A medvehagymaleveleket megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A szalonnát zsírjára sütjük, 5 db tojást kevés sóval és a medvehagymával elhabarunk, és a forró szalonnazsíron megsütjük. A karajból 4 Forrás és bővebb INFO

: Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs

Mondd el a véleményed

Down-szindrómás gyerekek készítenek fel egy várandós anyát

A legjobb dolgok 30 előtt történnek