Az utóbbi időben sokszor nyúlok reggelente a recept után reggeli gyanánt, viszont szeretem a változatosságot, ezért mindig kísérletezgetek az ízekkel, és más-más változatban készítem el. Újabb adag ötletet hoztam, amivel változatossá tehetitek ezt az egyszerűen elkészíthető, finom és laktató ételt. 🙂 Az előző két receptet
Az instant zabkása:
– 3/4 bögre tej
– fél bögre zabpehely
Tegyük mikróba kb 1,5-2 percre a tejbe áztatott zabpelyhet, majd várjuk meg, hogy megszívja magát és kihűljön. 🙂
Ez a verzió rohanós reggeleken praktikusabb lehet, mint a főzőcskézős. Annyira kell figyelni, hogy ilyenkor kevesebb tej kell, mert nem fő el a zabpehelyről a felesleges folyadék. Én A teljes cikkért KLIKK!
Hirdetés
Forrás – bővebb: Thimmyke lakk kuckója
Mondd el a véleményed