Megérkezett a szerelem a Csillag születik műsorába

Hirdetés

Szombaton ismét rengeteg tehetséget juttatott tovább a Csillag Születik zsűrije. Ezúttal a szerelem is megérkezett a versenybe.

Hirdetés

Nagy Brigi szinte végig kedvesének, Andrásnak énekelt, amit Hernádi Judit meg is említett. (RTL-klub)
 

Hirdetés

Egyre több táncos produkciónak mond igent Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András, sőt még Puzsér Róbert is. A harmadik válogatón a breakelő Possession, a látványos elemeket bemutató Latin Carneval, a swing műfajt képviselő Just Dance, a néptáncot előadó Betyárok, illetve a táncos komédiát bemutató Mini Max duó kapta meg a továbbjutást jelentő igeneket.


A harminc év felett In Diretta hatalmas sikert aratott a zsűriben. (RTL-klub)

Molnár József és Vízi Imre egy feldolgozással érkezett, mégpedig Caramel Lélekdonor nótájával.(RTL-klub)
 

A zenés-hangszeres előadók közül találkozhatunk még az agrár-pop műfaját képviselő In Direttaval, a marosvásárhelyi Molnár József – Vízi Imre duóval, a megható produkciót nyújtó háromgyerekes Danyi Zoltánnével, és a Puzsér Róbert által is egészen királynak kikiáltott Fele királysággal.

A legutóbbi fordulón a szerelem is megérkezett a versenybe, mégpedig Nagy Brigitta és Tóth András énekes-gitáros szereplésével, akik nemcsak a zene világában, hanem bizony a magánéletben is egy párt alkotnak. Hernádi Judit még egy csókot is kicsalt volna a továbbjutás örömeként, ám a szerelmesek visszafogottan ünnepeltek. A zsűri továbbra sem pihen, április hetedikén ugyanis újabb tehetségeket keresnek majd a csatornán.

Latin Carneval eleinte fekete ruhában táncolt, majd egyre színesebb lett a produkció. (RTL-klub)Mini Max duó táncos paródiájában többek között hangszereket is utánoztak. (RTL-klub)

Írta: Hatos Nikolett. 2012.04.01.

 

 

 

Mondd el a véleményed

Királyi testvérpár a Glamour-on!

Gyurcsík Tibi: Jön a videóklipp!