Meghalt Paul Walker

Hirdetés

A hollywoodi színész halálos autóbalesetet szenvedett, miután egy jótékonysági rendezvényen vett részt szombat délután Los Angelesben.

A Halálos iramban című filmekkel befutó Paul Walker egy barátja kocsijában utazott. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, a kocsi nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, és kigyulladt. A balesetben mindketten életüket vesztették. Előtte a Reach Out Worldwide elnevezésű jótékonysági szervezet rendezvényén vett részt Walker, amit a Fülöp-szigetekre lesújtó tájfun károsultjainak megsegítésére szerveztek.

Hirdetés

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy hogyan történt a baleset a tmz.com azt írja, hogy nem a színész vezetett. Egy próbakörre mentek el egy barátja új kocsijával.

Walker egyébként az utóbbi időben a Halálos iramban folytatását, a hetedik részt forgatta.

A színészt gyászoló rajongók külön Facebook-oldalt indítottak, ahol Walkerre emlékeznek. 40 éves volt.

Walker rengeteget jótékonykodott és fontos volt számára az állatok védelme, ezért a National Geographic Channel által készített sorozat forgatása közben 11 napig fehér cápákat kutatott Mexikónál, hogy jeladót tegyenek a ragadozókra. Mindig is imádta az autókat, a Redline Time Attack versenysorozatban például egy Mazda RX-8-al vezetett.

Sem az autóverseny közben, sem a cápák között nem esett baja. A sors furcsa fintora, hogy azért kellett meghalnia, mert ismerőse elveszette az uralmát az új autója fölött.

 

forrás: hir24.hu

Mondd el a véleményed

Szakál Attila: „átkapcsoljuk a nézőket egy laza, kényelmes, de mégis – talán – színvonalas időtöltésre”

Szabó Ádám búcsúzott az X-Faktortól