Megjöttek a törpök! (Világpremier) + előzetes

Hirdetés

 

 

A törpök még sosem voltak ekkorák! A Hupikék törpikék 2. (The Smurfs 2, hazai bemutató: augusztus 1.) világbemutatója alkalmából egyszerre 162 gálapremiert tartottak: mindenütt azért sétáltak végig hupikék szőnyegen a hírességek, hogy aprajafalva nagyon kék és nagyon vicces lakónak új mozis kalandját ünnepeljék.

Hirdetés


A nagy napon Észak-Amerika 50 nagyvárosában valamint 5 kontinens 60 országában több mint 3300 méter kék szőnyeget gördítenek a szervezők a mozik elé. Argentínától Ausztráliáig, Kambodzsától az Egyesült Arab Emirátusokig mindenütt a törpök új, az előzőnél is látványosabb és mókásabb kalandja állt a középpontban.


Természetesen Budapest sem maradhatott ki a Kék Szőnyeges premierből. Az Aréna mozi 2 termében is Aprajafalvához méltó karneváli hangulat alakult ki: már délután tömegével érkeztek a törprajongó hírességek és gyerekeik, hogy végigvonuljanak a kék szőnyegen, kék vattacukrot egyenek, kék szörpöket igyanak a kék lufik között, játsszanak, arcfestésen, színezésen, meseolvasáson örömködjenek, meg persze Törpapával és Törpillával fényképezkedjenek. A nézők között sok ismerős arc is feltűnt. Ott volt Onyuta JuditKálloy Molnár PéterGombos EdinaBéres AlexandraGyőrfi Pál, az OMSz szóvivője valamint TV2 Az ének iskolájának felfedezettje, Hamar Barnabás is.Hirdetés


A számtalan meglepetés után természetesen az est igazi szenzációja, a Hupikék törpikék 2. 3D-s vetítse volt. Felnőtt és gyerek együtt mulatott – augusztus 1-jétől mindenki maga is meggyőződhet róla, hogy milyen mókásak és milyen kedvesek a törpök.

Szinkronos előzetes:

{youtube}ItyfY6XVwNw{/youtube}

 

Forrás: IC Press

Mondd el a véleményed

Vita ihlette az X-Faktoros tehetség új dalát!

Divatikonkvíz Gyurcsík Tibivel