Megújul a VIVA klip-kívánságműsora

Hirdetés

 


Dévényi Tibi bá, reality, road-movie és kívánságműsor ütközik az új Megállóban


A megújuló RandomMarci mellett a Megálló című kívánságműsor is frissített formában tér vissza a VIVA- ra. A fél- reality stílusban készült műsorban a klipkérések mellett a korábbinál jóval hangsúlyosabb lesz a humor.

Hirdetés


Hirdetés
A Megálló műsorvezetője Sanyóca (civilben Sanyóca, egyébként a budapesti Mary Popkids underground zenekar tagja), akit humora és arcjátéka miatt a budapesti éjszakában a magyar Jim Carrey-ként tartanak számon, vele utazik Katz, a műsor szerkesztője, egy mostanáig „méltatlanul hanyagolt zseni”. Az új formátumban a klipeket kérő nézőkön túl, reality-s hangulatot idéző csavarral követhetjük nyomon, hogy Sanyócáék milyen nehézségeket küzdenek le, amíg eljutnak az általuk ideálisnak elképzelt kívánságműsorhoz.

A műsor első hetében találkozunk az új stábbal, akik tisztában vannak azzal, hogy a megtisztelő felkérés kötelezettségekkel is jár, ezért meglátogatnak egy médiaiskolát és kikérik a véleményét olyan sztároknak, akik korábban már bizonyították hozzáértésüket az identitás és stílus kialakításában. A csapat Herczeg Zolitól és Zsidró Tamástól is hasznos tanácsokat kap, illetve felkeresik minden kívánságműsorok atyját, Dévényi Tibi bácsit, aki egy magyar hip- hop csapatot kér a Megállóban.

A megújult Megálló február 27-én látható először, és naponta jelentkezik új adásokkal.

Forrás: RedLemon

 

Mondd el a véleményed

Adele bemutatott: “K@pják be az öltönyös nagyokosok!”

Horse Evolution Show Premier: 2012 március 15-től 18-ig