Különleges gyümölcskenyér és csokoládé mousse nyerte a Nespresso #CoffeeChallenge receptversenyét. A kihíváson résztvevő tíz népszerű, magyar gasztroblogger tíz Nespresso inspirálta izgalmas saját kreációval versenyzett. A szakmai zsűri a Rakottkert blog csokoládé mousse-át ítélte a legjobbnak, míg a közönség kedvence egyértelműen az Ahogy eszik, úgy puffad blog „Rosabaya gyümölcskenyér” nevű kreációja lett. Összesen több mint 3500 szavazat érkezett a versenymunkákra a Facebookon.
Néhány héttel ezelőtt a versenyzők egy gondosan összeállított csomagot kaptak Nespresso Grand Cru kávéőrleményekkel, valamint különleges és hétköznapi fűszerekkel. A csomagban volt szegfűszeg, kardamom, citrombors, narancsvirágvíz és szerecsendió-virág, de olyan egészen hétköznapi alapanyagok is, mint a kakaópor vagy a narancs. A teljes cikkért KLIKK!