Méltó módon ünnepelte 20. születésnapját a Happy Gang

Hirdetés

 

Tomboló tömeg köszöntötte a két évtizede alakult csapatot

 

Hirdetés

„Most már egészen biztos, hogy a dalaink túlélnek minket”

 

Kérek egy kulcsot a szívedhez; Fiatal szerelem; Sokáig voltam távol; ÖregSam; New York, Rio, Tokyo; Minő Guminő – dalok, amelyeket a mai napig mindenki ismer. És két művésznév, amelyeket két évtized után sem felejtettek el. Cory és Vitamin, a Happy Gang tagjai még két évvel ezelőtt, a visszatéréskor sem mertek arról álmodni, hogy a 20. születésnapjukat élő nagykoncerttel, több ezres tomboló tömeg előtt ünnepelhetik majd.

 

Hirdetés

Múlt hét szombaton történelmet írt a két zenész. Dance-történelmet. Ebben a műfajban ugyanis ilyen ünnepre még nem volt példa.

A mellékelt video – amelyet ez úton bocsátunk a sajtó rendelkezésére –, hűen visszaadja azt a hangulatot, amely a nagy retro koncert fő attrakcióját kísérte.

 

A SLÁGEREK KIÁLLTÁK AZ IDŐK PRÓBÁJÁT

 

Cory és Vitamin bebizonyították, hogy a kilencvenes években írt dalaik két évtizedet is túléltek, s azoknak a mai napig dúdolják.

„Most már egészen biztos, hogy a dalaink túlélnek minket – mondják mosolyogva a fiúk. – Elmondhatatlanul jó érzés, hogy ennyi esztendő után is ennyien ismerik a szerzeményeinket. Annak idején nem is gondoltuk volna, hogy ezek a nóták ilyen szinten kiállják majd az idő próbáját.”

 {youtube}91cBPqIvVro{/youtube}

MA MÁR NEM DIVAT A 90-ES ÉVEKET CIKIZNI

 

„Mindannyiunk életének talán legfontosabb korszaka volt a Happy Gang. Amikor az ezredfordulón abbahagytuk az aktív zenélést, többen azzal ’promózták’ magukat, hogy a hozzánk hasonló zenekarok cikisek és nem tudnak zenélni. Akkor csendben mosolyogtunk, és lám, az idő ez esetben is minket igazolt. Ma már nem menő a kilencvenes éveket cikizni, ami meggyőzősédünk szerint ’az új, picit modernebb hatvanas évek’. „

 

KEVESEBB SZEMÉLYI KULTUSZ, TÖBB ZENE

 

„A múlt hét szombati eseményen meg tudtuk mutatni, hogy számunkra nem a celebség, hanem a zenélés fontos. Mottónk: kevesebb személyi kultusz, több zene.

 

A SZEMÉLYES HŐSEINKNEK TEKINTETTEK MINKET

 

Nagyon jó volt megélni a kilencvenes éveket. Akkoriban még nem voltak celebek Magyarországon, nem is létezett igazi sztárság, ennek ellenére bárhová mentünk, mindenütt éreztük a népszerűséget. Az emberek a személyes hőseinknek tekintettek minket, és ilyen is volt a viszonyunk. Szinte fürödtünk benne. Éreztük, hogy elismernek. Akár étterembe ültünk be, akár moziba, kedvesek voltak velünk az emberek.

 

A 90-ES ÉVEK KULTIKUS FIGURÁI A POPZENÉSZEK VOLTAK, MA PEDIG A POLITIKUSOK

 

„Akkoriban, ha valaki elért valamit, azt a saját erejéből tette.  A kilencvenes évek kultikus figurái a popzenészek voltak, ma pedig a politikusok.

 

Örülünk neki, hogy a zenész pálya végül nem engedett el minket. És annak is, hogy a közönség töretlen szeretetéről biztosított és ajándékozott meg minket a 20. születésnapunkon.”

 

„UPDATE-ELTÜK A KÖZÖNSÉGET”

 

„Van még valami, ami jól eső érzéssel töltött el minket. Az egykori hűséges rajongók közül többen már a gyerekeikkel jöttek el a nagy bulira, így frissítették a közönség sorait. Vagyis update-eltük a publikumot.”

 

HAMAROSAN ÉRKEZIK AZ ÚJ DAL!

 

A Happy Gang a jövőben sem ül majd a babérjain. Az ünnepi koncert közönsége már ízelítőt kapott a vadonatúj – 2013-as – dalból is. Ha kíváncsi vagy rá, nézd végig a mellékelt videót, hiszen elrejtettük benne.

„Hamarosan felfedjük a nagy titkok – zárják a fiúk, majd sokat sejtetően hozzátették: ’Pipikék, a tűz még mindig ég’…”

 

Mondd el a véleményed

Tom Hanks ma 57 éves

TÖBB MINT KÉTEZER EMBER ÉNEKELT EGYÜTT SZERTE AZ ORSZÁGBAN