Mennyibe kerül a Prédák háza könyv? Íme a válasz!

Hirdetés
A “Prédák háza” Diana Hunt 2024-ben megjelent young adult disztópia regénye. A történet a Carnivora Akadémián játszódik, egy elit bentlakásos iskolában, ahová csak a legkiváltságosabb diákokat veszik fel.

Azonban hamarosan kiderül, hogy az iskola nem az, aminek látszik. A falai között sötét titkok rejtőznek, a diákok pedig egy halálos játékba kényszerülnek.

A regény főszereplője Alexia, aki ösztöndíjjal került be a Carnivora Akadémiára. Alexia hamarosan rájön, hogy valami nincs rendben az iskolával. A diákok furcsán viselkednek, a tanárok rejtélyesek, és az iskola tele van titkos átjárókkal és rejtett szobákkal. Amikor Alexia rájön az igazságra a Carnivora Akadémia mögött, kénytelen harcolni az életéért.

A “Prédák háza” egy izgalmas és pörgős thriller, tele fordulatokkal és rejtélyekkel. Diana Hunt magával ragadóan írja le a történetet, és a karakterek jól kidolgozottak és hitelesek. A regény tele van izgalommal és feszültséggel, és biztosan leköti az olvasókat az utolsó oldalig.

Hirdetés

Íme néhány dolog, amit érdemes tudni a “Prédák háza” című könyvről:

  • Ez egy young adult disztópia regény. Ez azt jelenti, hogy a regényt tinédzsereknek szánták, és olyan témákat érint, mint a túlélés, az árulás és a szerelem.
  • A regény a Carnivora Akadémián játszódik, egy elit bentlakásos iskolában, ahová csak a legkiváltságosabb diákokat veszik fel.
  • A regény főszereplője Alexia, aki ösztöndíjjal került be a Carnivora Akadémiára.
  • A regény tele van rejtélyekkel és fordulatokkal. Alexiának rá kell jönnie, hogy mi történik a Carnivora Akadémián, és harcolnia kell az életéért.
  • A “Prédák háza” egy izgalmas és pörgős thriller, amely biztosan leköti az olvasókat az utolsó oldalig.

Ha szereti a young adult disztópia regényeket, a rejtélyeket és a thrillereket, akkor a “Prédák háza” tetszeni fog Önnek. Ez egy jól megírt és magával ragadó regény, amely órákig le fogja kötni.

Rendeld meg: Diana Hunt: Prédák háza

Te képes lennél megölni a legjobb barátodat?
Képzeld el, hogy az új diáktársad egy gyilkos a világ egyik vezető felsőoktatási akadémiáján, ahova csak a legkiváltságosabbak kerülhetnek be. A Carnivora Akadémia előkészítője látszólag egy elit iskola, de hamar kiderül, a falai között évek óta szunnyadó, szörnyű titkok rejtőznek.

Egy nap érkezik egy rejtélyes üzenet, melyben sötét játékra invitálnak. Felelsz vagy mersz?
Habár mindenki megveti és kerüli a kitaszított diákot, a sors fintora, hogy neked szükséged lesz a segítségére. A játék és a nyomozás alatt közel kerülsz a gyilkoshoz, és ráébredsz, hogy talán mégsem ő a tettes.

Vajon mi történhetett öt évvel ezelőtt az akadémia falai között? A múlt árnyai kísértenek, és hirtelen mindenki gyanússá válik. De vajon tényleg bízhatsz valakiben, aki a megtévesztés és az érzelmek manipulálásának mestere?
Egy múltban elkövetett gyilkosság.
Egy titkos társaság.
Rejtélyek.
És elfojtott vágyak, melyek akár a vesztedet is okozhatják.
A játék nem engedi, hogy kiszállj, és amikor kiderül az igazság, megsemmisítő pusztítást mér majd rád.

Infok: Mennyibe kerül a Prédák háza könyv?

Hirdetés

A Mennyibe kerül a Prédák háza könyv? Íme a válasz! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Mondd el a véleményed

2007 óta nincs köztünk Szakácsi Sándor

Mennyibe kerül A rítusok ereje könyv? Íme a válasz!