Mestercukrász 3. rész online – nézd meg a 2021. június 30-ai résztMestercukrász 3. rész online – nézd meg a 2021. június 30-ai részt.

Gravitáció és izomalt – fokozódik a nyomás a Mestercukrász versenyzőin

Harmadik napjához ért a Mestercukrász -az édesszájú Konyhafőnök. A versenyzőkre ezúttal is két, kihívásokkal teli feladat várt. A folyamatos terhelés miatt többeknél el is szakadt a cérna.

Az első forduló témája a lebegő desszert volt. A zsűri egyértelmű elvárásként fogalmazta meg azt, hogy a versenyzőknek nemcsak egy történetet, de a gravitációt is meg kell jeleníteniük a készülő alkotásaikban. Segítségül két állványt kaptak, minden más hozzávalót a piactérről kellett beszerezniük. A séfek nem mulasztották el a tervezés fontosságára is felhívni a játékosok figyelmét.

A 180 perces feladat rendesen megizzasztotta a versenyzőket, Rebekánál el is törött a mécses, a játékost Balázs séf közbelépése lendítette tovább a mélypontról. Dodi sem bírta a nyomást: terv nélkül vágott a lebegő torta készítésébe, ami azonnal ki is derült, amikor a séfek a készülő desszertről kérdezték. A feladatot Roland teljesítette a legjobban, így jutalmul a második feladatban 10 percre igénybe vehette Joci séf segítségét.

A második forduló kihívása az izomalt és annak megjelenítése volt, egy jeges, hideg tematika kíséretében. A nehezítés sem maradt el: Roland Rebekát hátráltatta, így a 90 perces feladat végére neki legalább három színben kellett a speciális cukorszármazékot felhasználnia. A nap végén Zsüliett és Rebeka került a veszélyzónába és a zsűri döntése alapján Rebeka hagyta el a Mestercukrász konyháját.

Nézd meg a 2021. június 30-ai részt: A Mestercukrász 3. rész online

#wpdevar_comment_1 span,#wpdevar_comment_1 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_1 iframe{max-height: 100% !important;}


Hirdetés

Mondd el a véleményed

Mestercukrász – nézd vissza online

Megérkezett az Animal Cannibals könyv – Minden változik, a lényeg nem!