Mi szól egy kiváló szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás mellett?

Hirdetés

Egy kiváló szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás által megkaphatjuk azt, amit elvárnánk az állami ellátórendszertől. Igazi kompromisszumoktól mentes odafigyelést! Ez megmutatkozik a zsúfoltságtól mentes várótermekben éppúgy, mint a rövid időn belül megkapott orvosi vizsgálati időpontokon. Nincs várólista, csak magas színvonalú ellátás!

Hirdetés

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás nem egy önsegélyező pénztár

Hirdetés

 

Több módja is van annak, hogy védjük, támogassuk az egészségünket. A legjobb megoldás a rendszeres sportolás, valamint az egészséges táplálkozás. Mindemellett vannak azonban egyéb fontos lehetőségek is, melyekkel érdemes élni.

 

Egy szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás közel sem ugyanaz, mint az önkéntes egészségpénztár vagy az önsegélyező pénztár. Ha rendszeres megtakarításokra vagyunk képesek, és ezzel szeretnénk csökkenteni a családunk vagy saját magunk egészségügyi kiadásait, akkor válasszuk ez utóbbi kettőt. 

 

A címben szereplő biztosítási forma ezekkel szemben szolgáltatásokat nyújt számunkra a pénzünkért cserébe.

 

Mit is takart a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás?

 

Egy ilyen szolgáltatás arról szól, hogy a szerződött partnereken keresztül orvosi ellátáshoz juthatunk, az ország számos pontján, magánegészségügyi intézményekben. Egyetlen kapcsolattartónk lesz, aki segítségével mindenhez hozzáférhetünk, bármilyen problémáink is vannak.

 

A szolgáltatás része, hogy javaslatot kérhetünk arról, kihez érdemes fordulni, ki tud a legrövidebb időn belül segíteni nekünk? De mi magunk is meghatározhatjuk, hogy melyik orvost vagy helyszínt preferáljuk. A vizsgálatunkat követően a szolgáltatás költségét a biztosító fizeti, nekünk nincs más dolgunk, csak az, hogy mielőbb meggyógyuljunk.

 

Számos különböző egészségbiztosítás közül választhatunk

 

Többféle szolgáltatás közül választhatunk. Külön-külön a járóbeteg vagy a fekvőbeteg ellátást is, de ezek kombinációját éppúgy. Ugyanakkor ezzel még nincs vége a lehetőségeinknek, mivel opcionális fedezetekkel is bővülhetnek a korábban már kiválasztott csomagok.

 

A járóbeteg ellátásra kössünk biztosítást akkor, ha az általános egészségügyi helyzetekre szeretnénk felkészülni. Ezzel megoldhatjuk az orvosi call centerek, labor, röntgen, szűrővizsgálat, ultrahang vagy akár még a CT és az MRI, továbbá az egynapos sebészeti beavatkozás kérdéskörét is.

 

Ha viszont a kórházi műtétekre és az ezekhez kapcsolható egyéb, széles körű ellátási szolgáltatásokra akarjuk biztosítani magunkat, válasszuk a fekvőbeteg ellátást. Ide tartozik a második orvosi vélemény és a rehabilitáció is.

 

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás előnyei

 

  • A valódi igényeinkhez igazodik.
  • Gyors és minőségi egészségügyi ellátást kapunk.
  • Tervezhetővé válnak a szűrővizsgálatok.
  • Nincs órákig tartó várakozás a várótermekben.
  • Egy-egy műtét időpontjára nem kell hónapokat várni.

 

Mint látható, ez a szolgáltatás mindenki számára kiváló!

Ez a cikk Mi szól egy kiváló szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás mellett? először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Meghirdette nyári eseménysorozatát a Thália Színház

Az amerikai álom testközelből, avagy utazás az Egyesült Államokba