Mi vár idén tavasszal a Bika csillagjegyűekre? 

Hirdetés

A tavasz a köztudatban és az ezotériában is az újjászületés, megújulás, és az új lehetőségek időszaka. Emiatt jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon kinek mit tartogat az idei esztendő?

Hirdetés

Cikkünkben most a Bika zodiákus szülötteinek hoztuk el, hogy mit üzennek a csillagok, de ha a többire is kíváncsi vagy, akkor ne habozz, kattints a Bien.hu nagy tavaszi horoszkópjára

Hirdetés

 

Ambíciók és sikerek

 

A tavasz beköszöntével ünnepélyesen is magad mögött hagyod a “téli depressziót”, és új lendülettel, energiával és motivációval tele veted bele magad a mindennapok kihívásaiba. Jól tudod, hogy a céljaidat csak kemény munkával érheted el, de szerencsére ez egyáltalán nem rettent el.

 

A csillagok pedig veled vannak, hiszen legalább egy, de akár több nagyszerűnek ígérkező lehetőség is kopogtathat az ajtódon. Ezek kihasználásával remekül megalapozhatod a későbbi sikereidet.

 

Az esetleges negatív hozzáállásod azonban visszatartó erővel bírhat. Ne gondolj a múltbeli kudarcokra, ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások, hanem szabadulj meg a negatív gondolatoktól és engedd szabadon szárnyalni az ambícióidat! Mutasd meg, mire vagy képes, és ne félj kiemelkedni a tömegből!

 

Bátorság és önbizalom

 

Idén tavasszal végre azt érezheted, hogy már senki nem akar hátráltatni, korlátozni, szabadon mehetsz a saját fejed után. Ez elsőre talán egy kicsit meg is rémít, hiszen egyedül kell döntened, de itt az ideje, hogy a saját utadat járva végre megteremtsd az áhított boldogságot.

 

Bár kézenfekvőnek és egyszerűnek tűnhet mások véleményét követni, de mégis azt javasoljuk, hogy ne tedd, mert ez az időszak arról szól, hogy felébreszd a benned szunnyadó bátorságot és önbizalmat. Támaszkodj a belső erődre, mélyedj el az önismeretben, mert hidd el, hogy egyedül is képes vagy arra, hogy boldogulj a szembejövő kihívásokkal!

 

A kapcsolataidat érintően is adódhatnak váratlan helyzetek, amiket részben a makacsságodnak köszönhetsz, ám ne ijedj meg, nézz magadban jó mélyen, és hidd el, hogy megtalálod a választ a kérdéseidre.

 

Változások a kapcsolataidban

 

Számítanod kell arra, hogy a következő hónapokban felnyílik a szemed néhány barátoddal kapcsolatban. Rádöbbensz, hogy mindeddig kihasználtak, és nem úgy bántak veled, ahogy egy igaz baráttal szokás.

 

Nem kertelünk, ez elsőre biztosan fájdalmas lesz, és csalódottságot fogsz érezni, viszont tedd fel magadnak őszintén a kérdést: biztos, hogy szükséged van ilyen emberekre az életedben? Szerintünk már most is tudod a választ…

 

Ideje hát nekilátni a “tisztogatásnak”, és végleg búcsút venni azoktól az emberektől, akik nem érdemlik meg a barátságodat. Ám jó hír, hogy mindeközben arra is rájössz, kik azok, akik valóban melletted állnak és támogatnak. Velük viszont érdemes lenne többet foglalkoznod, hiszen ők igazán megérdemlik a figyelmet és a kölcsönös támogatást.

 

Ahogy láthatod, az idei tavasz jó és rossz dolgokat egyaránt tartogat számodra, ám ezeket a kihívásokat emelt fővel, büszkén teljesíted majd.

Ez a cikk Mi vár idén tavasszal a Bika csillagjegyűekre?  először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Megtalálod az egyetlen egy különbséget a képek között? Kiváló vagy, ha felfedezed ezt 15 másodperc alatt

Kinek jár osztrák családi pótlék?