Miért érdemes állítható magasságú asztalt választani?

Hirdetés

A gerinc teljes hosszában fellépő degeneratív elváltozások, a kéztőalagút-szindróma, a fejfájás csak néhány a rosszul előkészített munkaállomásokon kialakuló betegségek közül. Első blikkre nem is gondolnánk, de ennek gyakran további következményei is lehetnek: látászavarok, a kötőhártya kipirosodása és a szemszárazság, ingerlékenység, a végtagok zsibbadása, sőt akár keringési rendellenességek is.

Hirdetés

Figyelni kell az egészségügyi kockázatra

Az asztallap helytelen magassága súlyos egészségügyi következményekkel járhat a jövőnkre nézve, amit csak itt, a jelenben tudunk meggátolni. Legfőbb ideje, hogy búcsút intsünk a kényelmetlenségnek, és megfelelően illeszkedő munkalapokat válasszunk, mert nem csupán a pillanatnyi komfortzónánk a tét!

Hirdetés

Személyre szabott beállítások elérhetők

A Liftor szakemberek által tervezett, állítható asztalláb opcióval rendelkező innovatív ülő-álló íróasztalok támogatják az egészséges életmóddal összefüggő törekvéseket, és megfelelően gondoskodnak arról, hogy az egy pozícióban töltött hosszú órák ne terheljék túl a testet. Egy ilyen íróasztal szabadon állítható a felhasználó saját preferenciái szerint, mindenekelőtt a magasságához. A konfiguráció lehetővé teszi, hogy a bútorokat ülő és álló helyzetbe is pozícionálhassuk, ami segít a helyes pozitúra megtartásában a gerinc túlterhelése nélkül. Ez pedig lehetővé teszi számos kellemetlen betegség elkerülését. Az optimális kényelem és a hosszú távú előnyök érdekében érdemes körülbelül óránként változtatni a testtartásunkat, és mint ahogy azt már tudjuk, az állítható magasságú íróasztalok olyan funkcionális és kényelmes bútordarabok, amelyek hozzájárulnak a folyamatos jó testhelyzet megtartásához.

Maximumon a funkcionalitás

Az állítható asztallábbal rendelkező íróasztal az irodai berendezések egy olyan kalibere, amely jelentősen megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését. Az állítható keretnek köszönhetően az íróasztal bárkihez könnyedén igazítható. Bár az állítható asztalok alapból kényelmesek és ergonomikus pozíciót biztosítanak, érdemes tudni, hogy a funkcionalitásuk a megfelelő kiegészítők használatával még tovább növelhető. Milyen kiegészítő felszerelések lesznek hasznosak az állítható asztalokhoz? A Liftor oldalán felfedezheted!

A fotó forrása: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Mondd el a véleményed

József Attila – Majd…

Hatoslottó nyerőszámok eheti – 48. hét: 2022.12.04