Miért fontosak az elektronikus fizetési megoldások?

Hirdetés

Az elmúlt évek, pláne a pandémiás időszak megmutatta, hogy a készpénzmentes fizetési igény nagymértékben megnövekedett a lakosság, a vevők körében. Csak hazánkban már majdnem 30-féle fizetési mód közül lehet válogatni, a technológiai megoldások száma csak növekedni fog a későbbiekben is.

Hirdetés
Close up woman paying with credit card in modern store

Már kötelező az elektronikus fizetés biztosítása

 

Hirdetés

Ez a szabályozás 2021. január 1-jén lépett hatályba, ami azt jelenti, hogy minden online pénztárgépet használó kereskedőnek biztosítania kell elektronikus fizetési lehetőséget a vásárlók számára. A BizPay oldalán több megoldás közül lehet válogatni, ami leegyszerűsíti az egész folyamatot, mivel könnyedén el lehet veszni a rengeteg szolgáltató között és még a szakzsargonnal is meg kell küzdeni sok esetben. Európa egyik legnagyobb elektronikus fizetéssel foglalkozó vállalatának, a Worldline termékeivel oldhatjuk meg a kötelező feladatot.

 

Miért érdemes ilyen szolgáltatást választani? Mert egy korszerű kártyaelfogadó eszközzel felgyorsíthatjuk az egész vállalkozás fejlődését. A fizetés egy egyszerű érintéssel megoldható, így a vállalkozó és a vevő is rengeteg időt tud nyerni. A készpénzmentes fizetési lehetőség biztosításával azoknak a vásárlóknak az igényét is kielégíthetjük, akik eddig készpénz hiányában inkább elálltak a vásárlástól.

 

Szinte minden webshop tulajdonos találkozott már azzal a problémával, hogy fizetés előtt sokan elhagyták a kosarat és nem fejezték be a rendelést. Ennek oka az esetek többségében az, hogy a vásárló nem találta elég biztonságosnak az elektronikus fizetési módot. Egy megfelelő szolgáltatással, ami stabil háttérrel rendelkezik, ezt a problémát is ki lehet küszöbölni, így közvetett módon a bevétel növekedésével járhat a megfelelő elektronikus fizetés használata.

 

Minden igényre találhatunk modern megoldást

 

A korszerű technológia alkalmazása a tranzakciók során ma már egyszerűen elengedhetetlen. Stabil és biztonságos háttérre van szükség, ezért is előnyös olyan szolgáltatást választani, ami a kereskedők, webáruházak minden elvárásának megfelel. Lehet az egy hagyományos fizikai terminál (POS), internetes fizetési megoldás, kasszaintegráció vagy Tap on Mobile, egy egyszerű ajánlatkéréssel minden kérdésünkre választ fogunk kapni.

 

Vendéglátóhelyek, webáruház-tulajdonosok, szálláshelyek üzemeltetői mellett mozgóárusok, futárok, szerelők és szépségiparban dolgozók is választhatják ezt a módszert.

 

Pár napon belül már a gyakorlatban használhatjuk

 

Az első lépés természetesen a konkrét igények tisztázása, amihez csak fel kell venni a kapcsolatot a szolgáltatóval. Ha ez megtörtént, akkor kapni fogunk egy egyedi ajánlatot. Ha ezt elfogadjuk, akkor a szerződést alá kell írni, majd pár napon belül megérkezik a konkrét készülék és/vagy az útmutató, hogy hogyan vehetjük igénybe a szolgáltatást.

 

Egyszerű, bárki számára elérhető, ami azonnal hatékonyabbá teszi az egész vállalkozás működését.

Ez a cikk Miért fontosak az elektronikus fizetési megoldások? először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Milyen fogyasztásmérők léteznek és hogyan használhatjuk őket?

Gyógynövényekkel is lehet fokozni a sportteljesítményt