Bejelentették, mikor kezdődik Házasodna a gazda 2021!

Hirdetés

Mikor kezdődik Házasodna a gazda 2021? Íme a válasz!

Három nő és öt férfi gazda párkeresését követhetjük a negyedik évadban.

A Házasodna a gazda című műsorában párt kereső gazdákat az RTL Klub április 10-én 21:05-kor mutatta be.

A műsorral nem csak a párkereső gazdák és a romantikus vidéki hangulat tér vissza, hanem Nádai Anikó is műsorvezetőként, aki most videocseten keresztül ismerkedett meg a párkereső gazdaasszonyokkal és gazdákkal.

Hirdetés

Ismerd meg a szereplőket

Július 19-én indul a Házasodna a gazda!

Az RTL Klub nagysikerű társkereső realityjének 4. évada nyár közepétől minden hétköznap este lesz látható a csatornán.  Az epizódok az RTL Most+ platformon is megtekinthetők.

Július 19-től az RTL Klubon négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Viki, Gergő, Zoli és Pista gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák saját otthonukban fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat, így sokkal több idejük lesz az ismerkedésre.

A szingli párkeresők bőrönddel érkeznek, hiszen lesz, aki az első találkozást követően ott is maradhat a gazdánál és lehetőséget kap arra, hogy megtapasztalja a vidéki élet különleges miliőjét.

Az idei évadban Pista gazda 60 évesen vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt. A rapid randikon pedig lesz olyan gazda, akinek a lélegzete is eláll annyi jelentkező érkezik hozzá.

A műsorvezető, Nádai Anikó, most is igyekszik tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazd-asszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Mondd el a véleményed

Nyári Glamour napok 2021 – jön a GLAMOUR Summer Weekend!

Nemzeti konzultáció online kitöltés – közzétették a kérdéseket!