MINDEN IDŐK LEGJOBB KASZINÓS FILMJEI

Az igazi kaszinó rajongók egyetértenek abban, hogy a filmipar nem szűkölködik az e témában készült jobbnál jobb filmekben. Hihetetlen mozifilmek szinte végtelen tárháza foglalkozik ezzel az időtlen témával, és ha inkább felhőtlen pihenésre vágyik, ahelyett, hogy a kaszinóba indulna, akkor ehhez egy jó kaszinófilm kiváló és ígéretes időtöltésnek bizonyulhat. Ebben a cikkben megnézünk néhány valaha készült legjobb kaszinófilmet, és rövid leírást adunk róluk, hátha felkeltjük velük az érdeklődését!

Pókerarcok

A Pókerarcok talán a kvintesszenciális kaszinófilm, hiszen ez az első nagysikerű mozifilm ebben a kategóriában. Sőt, ha figyelembe vesszük a lenyűgöző szereplőgárdát (igen, Matt Damonról beszélünk), akkor történetesen ez az egyik legnagyobb költségvetésű szerencsejáték-film is egyben.

Bár a Pókerarcok nem biztos, hogy minden idők legjobban fogadott filmje volt (csak vessünk egy pillantást a róla írt rettenetes kritikákra), mindenképpen szerepet játszott abban, hogy a kaszinók életképes témává váljanak a filmiparban.

Ha csak egy könnyed, mókás filmet keres, akkor a Pókerarcok nagyszerű választás, amely biztosan mosolyt csal majd az arcára.

High Roller: A Stu Ungar történet

Azok számára, akik szeretnének valósághű ábrázolást kapni arról, hogy milyen érzés a kaszinóvilág top egy százalékába tartozni, ez a film a tökéletes választás.

A film Stu Ungar, egy vérbeli profi pókerjátékos történetét követi nyomon, aki kalandos utazása során különböző stratégiákat és pókermódszereket alkalmazott, hogy dollármilliókat nyerjen.

Anélkül, hogy túl sokat elárulnánk róla, Stu Ungar története rendkívül érdekes, ezért biztosan megér egy misét! Ha szeretné próbára tenni pókertudását, mindenképpen látogasson el a GGPoker, a világ legnagyobb online pókeroldalának magyar verziójára (https://hun.ggpoker.eu/)!

Kaszinó

Ha már lenyűgöző kaszinófilmekről beszélünk, kevés tud versenyezni a találóan elnevezett Kaszinóval. Olyan szereposztással, amely nem kisebb neveket vonultat fel, mint Robert De Niro, Sharon Stone és Joe Pesci, a film a chicagói maffia történetét meséli el.

Ismét nehéz belemenni a részletekbe anélkül, hogy túl sokat elárulnánk a filmről, ám egy biztos: ha bepillantást szeretne nyerni abba a világba, amely még a nagyvállalatok előtt létezett, a Kaszinó pontosan az Önnek megfelelő film.

Szóval, mi a véleménye a listánkon szereplő filmekről? Esetleg kihagytunk valamit? Ha igen, ne aggódjon! A filmek erősen szubjektívek, és csak azért, mert mi úgy gondoljuk, hogy ezek a legjobbak, még nem jelenti azt, hogy mindenkinek egyet kell értenie velünk.

Ennek ellenére nem kétséges, hogy ez az általunk választott három film rendkívül jó választás, ha szórakoztató mozi estét szeretne tartani otthonában. Hívja át a barátait, készítsen egy hatalmas vödör popcornt, majd dőljenek hátra, és élvezzék a filmeket! Jó szórakozást!

Mondd el a véleményed

Életfa program – infok itt

Penny nyereményjáték 2022 – Nyerj a kedvenceiddel! A játék augusztus 3-ig tart!