Mindenki csodájára jár a kosdi, „két szívvel” született borjúnak

Hirdetés

A Váctól néhány percre található Kosd településen a RoBirtok élményközpontban szinte minden második héten születik egy szeretnivaló állat. Aki járt már ott, nem csodálkozik ezen, hiszen ezen a farmon az állatok igencsak jó körülmények között élnek, jól érzik magukat.

Nemrég egy újszülött borjú lepte meg a gazdát és a látogatókat azzal, hogy a homlokán egyértelműen felismerhető, óriási fehér szív rajzolódik ki. A borjú anyja magyar tarka, apja fekete argentin angus, valószínűleg ebből adódik különlegessége.

A RoBirtok Facebook oldalán persze erről az eseményről is hírt adtak, amire frappánsabbnál frappánsabb megjegyzések érkeztek. Volt, aki szerint igazi szerelemborjú és olyan is, aki szerint ezzel üzentek a gazdának az állatok, hogy köszönik a gondoskodást.

Hirdetés

Hirdetés
A legtöbban azonban mégis úgy reagáltak, hogy SZÍVesen megsimogatnák a borjút, aminek egyébként semmi akadálya nincs, hiszen a RoBirtokon testközelből láthatóak az állatok, és mindegyiket megérinthetjük.

A birtok tulajdonosai névadó pályázatot írtak ki, várják az ötleteket a Facebook oldalukra. A nyertes keresztszülők családjukkal fél évig hétvégeken bármikor meglátogathatják a különleges jószágot és birtok többi állatát.

Mondd el a véleményed

Hogyan sportoljunk a nyári melegben? Segítünk!

Laky Zsuzsi a természet szeretetére neveli lányait