Mit főzzek ma vacsira? Töltött krumplit!

Hirdetés

By YouOnLine

Póréhagymával és krémsajttal töltött burgonya

Hirdetés

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 szál póréhagyma

  • 4 nagyobb, sütnivaló burgonya

  • 15 dkg zöld fűszeres sajtkrém

  • 1 tojás

  • 10 dkg szeletelt baconszalonna

  • só, bors

Elkészítése:

A héjas burgonyákat alaposan lesikáljuk, és 20-25 percig (a burgonya méretétől függően) sós vízben főzzük. Míg készül a burgonya, a baconszeleteket apró darabokra vágjuk, és teflonserpenyőben ropogósra sütjük. A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és kevés vízben pár perc alatt megpároljuk. A megfőtt burgonyát kicsit hűlni hagyjuk, majd félbevágjuk, és óvatosan kivájjuk a közepét, hogy aztán meg tudjuk tölteni. A kivájt részt a póréhagymához adjuk, majd hozzákeverjük a krémsajtot, a tojást, sózzuk és borsozzuk.

A keveréket visszatöltjük a kivájt burgonyába, és A teljes cikkért KLIKK!

Source:: Youonline blog

Mondd el a véleményed

Machy-Machy NAC

Kire ütött ez a gyerek? – elképesztő családfa portrék (fotók)