By YouOnLine
Póréhagymával és krémsajttal töltött burgonya
Hozzávalók 4 személyre:
-
2 szál póréhagyma
-
4 nagyobb, sütnivaló burgonya
-
15 dkg zöld fűszeres sajtkrém
-
1 tojás
-
10 dkg szeletelt baconszalonna
-
só, bors
Elkészítése:
A héjas burgonyákat alaposan lesikáljuk, és 20-25 percig (a burgonya méretétől függően) sós vízben főzzük. Míg készül a burgonya, a baconszeleteket apró darabokra vágjuk, és teflonserpenyőben ropogósra sütjük. A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és kevés vízben pár perc alatt megpároljuk. A megfőtt burgonyát kicsit hűlni hagyjuk, majd félbevágjuk, és óvatosan kivájjuk a közepét, hogy aztán meg tudjuk tölteni. A kivájt részt a póréhagymához adjuk, majd hozzákeverjük a krémsajtot, a tojást, sózzuk és borsozzuk.
A keveréket visszatöltjük a kivájt burgonyába, és A teljes cikkért KLIKK!
Source:: Youonline blog