Mixerversenyen mérték össze tudásukat a sztárok!

Hirdetés

Ismét megrendezésre került a Nagy Sztármixer verseny, melyben hazai hírességek mérték össze koktélkészítő képességüket. Ez a megmérettetés volt az előfutára a Keressük az ország Goral Vodka MASTER Bártendere Versenynek, amit októberben rendeznek meg.

Hirdetés


Nagy Adri, Rippel Feri, Rippel Viktor, Kefír és DJ Antonio a világ legtisztább vodkájából készítettek egyedi italokat. Nagy Adri grapefruitos rózsaszín vodka koktélt kevert, míg Kefír és DJ Antonio a férfiasabb italokat részesítették előnyben. Rippel Feri és Viktor pedig inkább a zsonglőrködést választották, melyet a többi híresség tátott szájjal figyelt!

Hirdetés


Mindenki irigyli a mixerek életét a Koktél című film óta. Ennek kapcsán hazai hírességeknek is megrendeztek egy mixer versenyt, hogy ők is kipróbálhassák ezt a különleges szakmát, egy világbajnok bártender Kis-Szécsényi Antal segítségével. A jó hangulatú eseményen mindenki nagy lelkesedéssel próbálta ki a bártender tudományát ezzel népszerűsítve a keressük az ország Goral Vodka MASTER bártendere versenyt.


„Nem sűrűn iszom alkoholt, de ha igen, az mindig valami finom koktél. Nagyon szeretem a gyümölcsös, vodkás finomságokat. Fontos nekem, hogy ne az alkohol íze domináljon az italban. Nagyon élveztem, hogy kipróbálhattam magam mixerként is. Persze én lelkes amatőr vagyok, hiszen ez egy nagyon komoly szakma, amit éveken át tanulnak a profik.” – mesélte Adri lelkesen.

A Bártender versenyre, egyébként bárki nevezhet, aki képzett koktélkeverő, és valamelyik étteremben, diszkóban, vagy bárban dolgozik. A fődíj, pedig nem más, mint 200.000 Ft készpénz, 3 millió Ft- nyi médiafelület, és 100 üveg a világ legtisztább vodkájából a Goral Vodka MASTER-ből, amit a vendéglátóegység nyer, aki nevezi kedvenc bártenderét.

Forrás: Sunhill Media
2012.09.25.

 
Mondd el a véleményed

Meglepetés! Itt van werkvideónk az Apolló23 fotózásáról!

Kefir szakított és kibékült?