Mozipremierek a hétvégére

Hirdetés

Sziasztok!
Erre a hétvégére is 4 premierfilmet ajánlok:

1. The Hunger Games-Az éhezők viadala
A jövőben 12 kerületre osztott ország létezik csupán. Egy-egy 12 és 18 év közötti lányt és fiút választanak ki kerületenként, kiknek a végsőkig kell küzdeniük életük utolsó nagy kalandjában. A 24 versenyzőből csak egy maradhat életben.
Főbb szereplők: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Wes Bentley, Liam Hemsworth

Hirdetés

2. Contraband-Csempészek
A visszavonult rosszfiú kénytelen segíteni sógorán, hogy megvédje egy kegyetlen drogbárótól. Emiatt újra bele kell vetnie magát az alvilági játékokba, de közben vigyáznia kell családjára is.
Főbb szereplők: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Giovanni Ribisi, Ben Foster, Lukas Haas

3. We Bought a Zoo-Igazi kaland
Egy apa az új élet reményében Kaliforniából vidékre költözik kis családjával, és meglepetésként legkisebb gyermekének pont egy olyan ház tetszik meg, melyhez egy állatkert tartozik. Családi dráma-vígjáték keveréke Cameron Crowe-tól, a Majdnem híres rendezőjétől.
Főbb szereplők: Matt Damon, Scarlett Johansson, Elle Fanning, Thomas Haden Church

4. The Grey-Fehér pokol
Egy repülőgép lezuhan a hófödte vadonban. Utasai, 7 olajfúró-munkás szerencsésen megmenekül, de a szerencse eddig tartott. Hogy túléljék a kietlen, havas, jéghideg pusztaság és egy mindenre elszánt farkasfalka kihívásait, minden erejükre szükségük lesz.
Főbb szereplők: Liam Neeson, Dermot Mulroney, James Badge Dale

Jó mozizást!
Hirdetés

Bártfai Balázs, 2012.03.23.
Mondd el a véleményed

Janicsák Veca

Megszületett Hilary Duff kisfia!