Múlató – Nosztalgikus buliklippel indítja a nyarat a Sugarloaf

Hirdetés
Hirdetés
Sugarloaf
Sugarloaf

Ízig-vérig nosztalgikus, kiváló buliklippel köszönti az idei nyarat a Sugarloaf. A láthatóan remek hangulatú videóban megjelennek a Sugarloaf csapatának tagjai, az énekesnő, Nkuya Sonia és Tóth Szabi mellett Simonyi Zádor dobos, Kneif Geri basszusgitáros és Váradi István is feltűnik a klipben. Ezenkívül láthatjuk még a klipben Mező Tibort, művésznevén Justint, illetve Sonia egyik legjobb barátja is fellelhető, Tökölyi Attila bartender is. Emellett pedig még statisztákat is láthatunk a klipben.

Tóth Szabi így nyilatkozott a Mulatóról: “Lombos Marci ironikus szövege tökéletesen egybecseng a dal keserédes, fanyar, mólós világával. Ez a szám nem akar több lenni, mint ami! Véleményem szerint leginkább a hangulata és az életérzése az, ami erős. Olyan témáról szól, amit mindenki átélt, és ezt a dalt hallgatva bizony feltódulnak a fiatalkori emlékek. Érdekes, hogy amikor megmutattuk a barátainknak, akkor az első refrénnél mindenki mosolygott, második hallásra pedig már tudták is a szöveget.”

Hirdetés

Érdekesség, hogy a klipet épp az énekesnő-frontember, Nkuya Sonia születésnapján forgatta a banda.

“Nagyon jól éreztem magam a klipforgatáson, főleg, hogy aznap volt a születésnapom is! Nem egy imagevideó lett ezúttal, sokkal inkább egy őszinte hangulatú, igazi Múlatós klip, ahol önfeledten buliztunk. Egy pillanatig sem hazudtoltuk meg magunkat, nem volt műmosoly, sem semmilyen kötelező beállás. Nagyon örülünk a végeredménynek, ez egy dokumentumfilm lett a bulizási szokásainkról!” – mesélte Sonia a forgatásról

Mint azt Tóth Szabitól megtudtuk, az alapkoncepciójuk is az volt, hogy egy igazán valóságos buli jelenjen meg a klip képkockáin:

“Meghívtuk a barátainkat, beszereztünk rengeteg színes italt és csaptunk egy jó házibulit.”

„Jelenleg különösen közel áll hozzám ez a dal, mert mostanában rendszeresen esem nosztalgikus hangulatba, és törnek rám azok a bizonyos csínytevős, boldog diákévek.” – tette hozzá a csapat basszusgitárosa, Kneif Geri.

A Múlató megjelent, a banda viszont egy pillanatra sem áll le. A zenekar egy vadonatúj lemezzel örvendezteti meg ugyanis rajongóit, amelynek munkálatai jelenleg is gőzerővel zajlanak.

Sonia arról is mesélt, hogy milyen különleges érzés számára a Sugarloaf énekesnőjének lenni:

„Tizenéves koromban szinte egyáltalán nem hallgattam magyar zenét, egyedül a Sugarloaf-ot. Mondhatom, hogy ezeken a zenéken szocializálódtam. Most pedig, hogy ennek a csapatnak lehetek az énekesnője, mindenképpen hatalmas dolog a számomra.”

Simonyi Zádor, a csapat dobosa a próbák kulisszái mögé engedett betekintést:

„Tizenéves koromban szinte egyáltalán nem hallgattam magyar zenét, egyedül a Sugarloaf-ot. Mondhatom, hogy ezeken a zenéken szocializálódtam. Most pedig, hogy ennek a csapatnak lehetek az énekesnője, mindenképpen hatalmas dolog a számomra.”

A készülő album tartalmából Tóth Szabi adott egy kis ízelítőt a Divatikonnak: „12 dalt választottunk a 20 évből. Van, amit teljesen, van, amit részben változtattunk meg. Ránc felvarrtunk, de akad olyan szám is, amit eredeti állapotában hagytunk. A korong igazi különlegességét a közreműködők teszik hozzá. A vendégek egytől-egyig a hazai zenei élvonalból vannak, a népzenésztől a rock énekesen át egészen a hip-hop formációig… Nagyon inspiráló munka ezekkel az emberekkel együtt dolgozni! Ajánljuk ezt a lemezt mindenkinek, aki szereti a különleges kísérletezéseket.”

S hogy kinek szól, vagy kinek ajánlom a lemezt? Nos, szívem szerint azt mondanám, hogy A-tól Z-ig mindenkinek, hisz a nosztalgiázni vágyók, a magyar zenei csemegék szerelmesei és a fekete-fehér filmek világáért rajongók egyaránt megtalálhatják benne a számításukat. Nkuya Sonia mindenesetre így vall erről:

„Aki az én korosztályom, vagy egy kicsit idősebb nálam, azok ismerik, szeretik ezeket a számokat. Nekik különösen ajánlom majd a lemezt, mert azzal, hogy új köntösben, más előadókkal adjuk át őket, nem mindennapi élmény lesz, nem csak nekünk, de a hallgatóknak is.” – egészítette ki Sonia.

Hát, hogy nagyon “adja” a hangulatot, az tuti! Én mindenesetre első hallásra beleszerettem! Szívből ajánlom mindenkinek, aki nosztalgikusan gondol akár a diákéveire, akár az elmúlt 20 évre.

Köszönjük szépen a rajongók nevében is!

Széles L. Gábor
2016.04.22

 

Mondd el a véleményed

Roberto Rios x Dan Sparks remixelték a Karmapolis Hold on to c. számát

Dukai Regina reagál Sebestyén Balázs véleményére