Mutasd a hangod! 2. évad 3. rész TV2 videa – nézd vissza online!

Hirdetés

Mutasd a hangod! 2. évad 3. rész TV2 videa – nézd vissza online!

Megérkezett a TV2-re a világ egyik legsikeresebb zenés formátuma, a Mutasd a hangod! _ Stohl András műsorvezetésével. A Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek a segítségei azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük.

A játék természetesen nem babra megy, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. Lesznek hangos viták, őszinte csalódások, szívből jövő jótanácsok, de ami biztos: döbbenetes meglepetésekre lehet számítani. A fődíj 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia. Ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket.

A döntős egy hazai sztárral énekel majd duettet, így a műsor fináléjában főszerepük lesz a bevállalós énekeseknek is _ többek között Caramelnek, Tóth Andinak, és Radics Giginek -, akiknek szintén fogalmuk sem lesz róla, kivel kell akkor és ott, spontán duettezniük.

Mutasd a hangod! _ vadonatúj zenei show szeptember 10-től a TV2 műsorán!

Hirdetés

Mutasd a hangod! 2. évad 3. rész TV2

Az adás egyelőre nem érhető el a videa oldalán

Nézd meg itt: Mutasd a hangod!

The post Mutasd a hangod! 2. évad 3. rész TV2 videa – nézd vissza online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Mutasd a hangod! 2. évad 2. rész TV2 videa – nézd vissza online!

Mutasd a hangod! 2. évad 4. rész TV2 videa – nézd vissza online!