MVM dome programok 2023 – infok itt!

Hirdetés

MVM dome programok 2023 – infok itt!

Az MVM Dome Budapesten található, a Népliget mellett. A létesítmény 2023-ban nyitotta meg kapuit, és azonnal a magyarországi sport és kulturális élet egyik meghatározó helyszínévé vált.

Az MVM Dome programkínálatában megtalálhatók a következő kategóriák:

Hirdetés
  • Koncertek: az MVM Dome számos hazai és külföldi előadónak ad otthont. A 2023-as évben felléptek a Quimby, a Majka, Andrea Bocelli, és a Cirque du Soleil.

  • Sportesemények: az MVM Dome rendszeresen ad otthont kosárlabda-, röplabda-, és jégkorong-mérkőzéseknek. A 2023-as évben többek között a Fradi, az FTC, a Vasas, és a Fehérvár rendezett mérkőzést a létesítményben.

  • Családi programok: az MVM Dome számos családi programot is kínál. A 2023-as évben meseelőadásokat, cirkusz-előadásokat, és koncerteket rendeztek a létesítményben.

  • Egyéb rendezvények: az MVM Dome alkalmas konferenciák, kiállítások, és egyéb rendezvények megtartására is. A 2023-as évben többek között konferenciákat, kiállításokat, és vallási rendezvényeket rendeztek a létesítményben.

Az MVM Dome programkínálatát a létesítmény honlapján lehet megtekinteni.

Bővebb: MVM dome programok 2023

The post MVM dome programok 2023 – infok itt! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Nordmann műfenyő online rendelése – infok, árak itt!

Forma-1 Magyar nagydíj 2024 jegyek