Nagy tervekkel indítja az évet az Origamies!

A nyolc tagú paksi formáció értéket átadva kívánja szórakoztatni a közönséget!

A 2019 szeptemberében alakult ORIGAMiES régi barátokból verbuválódott zenekar, s annak ellenére, hogy alig több, mint két éve léteznek, már jól kipróbált – és komoly rutinnal rendelkező zenészek mindannyian.

Küldetésük, hogy lendületes, energiától duzzadó zenéjükkel és színpadi jelenlétükkel elvarázsolják a hallgatóságot, közben a dalszövegeikkel pedig fontos üzenetet adjanak át. Stílusukat tekintve mind a nyolc tag muzikális ízlésvilágai remek fúziót alkotnak egymással, így a zenéjükben megjelenik a hip-hop és a minőségi funky, amelyet alternatív pop elemekkel díszítenek.

Az elmúlt időszakot rendkívül aktívan töltötte a formáció, ezt pedig tökéletesen alátámasztja a megjelent hét videoklip, amelyek már mind több tízezres nézettséget értek el a Youtube-on. Ezért jogosan állapíthatjuk meg, hogy az ORIGAMiES-ra rövid időn belül már a hazai közönség felkapta a fejét. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a nívós Fülesbagoly Tehetségkutató 2020-as budapesti döntőjébe jutottak és remek értékelést kaptak a szakmai zsűritől.

Az eddigi koncertek sikerei után a zenekar pedig új dalokon dolgozik, amelyek a tervek szerint 2022-ben látnak napvilágot, videoklipekkel megtámogatva.

Addig is nézzük meg a “Selyemfény” című kisfilmjüket, amely tökéletes passzol egy téli nap hangulatához:

Tovább: Nagy tervekkel indítja az évet az Origamies!

Még több zenei hír Zene.hu

Mondd el a véleményed

Remények földje 3. évad 46. rész magyarul videa

Megnéztük: TNT koncert a Barba Negrában – képekkel