Nagy visszatérők a Voice-ban!

Hirdetés

A Voice által hozott újítás, miszerint a zsűri az énekeseknek háttal ülve csak a hang alapján ítél: nem csak azoknak kedvezett, akik eddig nem merték megmutatni magukat!

Hirdetés


A péntek esti adásban találkozhattunk számos egykori tini sztárral, énekesnőből anyává vált előadóval, sőt még a tavalyi X-faktor egyik versenyzője is szerencsét próbált.
Berkes Gabriella fiával, Olivérrel érkezett a versenyre, hiszen mindketten bizonyítani akartak. Olivér életében először, Gabriella pedig a gyermeknevelésből visszatérve. A fiú mind a 4 zsűritagot elvarázsolta, így ő kedvence, Caramel csapatát erősítheti, míg anyukája hangjára csak ketten fordultak meg. Ám ez is bőven elég volt, hogy az általa nagyra becsült Somló Tamás csapatába kerülhessen.
Arató Veronika egyslágeres előadó. A Hull a záporeső című dal után azonban eltűnt a rivaldafényből, ám Voice zsűrijét nem sikerült meggyőznie.
Abodi Nagy Blanka tavaly az X-faktorban bizonyította tehetségét, ahol eljutott a mentorházig, de Nagy Feró nem vitte tovább az élő adásba. Az erdélyi lány azonban nem adta fel. Ami nagy szerencse, hiszen gyönyörű hangjával bejuttatta magát a népszerű Caramel csapatába.
Az este fénypontja azonban egyértelműen Veres Mónika volt. A 13 évesen Nikaként befutott lány most úgy érezte több szeretne lenni, mint háttérénekes. Tóth Gabi Jöjj még című számával elkápráztatta a zsűrit, produkciója után meg sem tudtak szólalni. A szerencsés zsűritag, aki a hatalmas tehetségű lányt a csapatában tudhatja nem más, mint Mező Misi.
A Voice tehát különleges műsor, hiszen az új tehetségek mellett, a régi csillagok is újra tündökölhetnek.

Írta: Wukovics Vivien. 2012.10.21.

Mondd el a véleményed

Hullámvasút az X-faktorban! Kiesett a P.J.Z. !

Esküt tettek a Dumaszínház sztárjai!