NAILS

Hirdetés

Úgy gondolom, hogy egy nő igényes megjelenéséhez minden esetben hozzátartozik a szépen, megfelelően ápolt köröm. Természetesen egy férfi is igénytelen homeless benyomást kelt, ha csúnyák a körmei, de erről nem ejtenék nagyon szót, ugyanis ebben a postban a 2012-es nyári körömlakk trendet szeretném bemutatni.

Neon, neon minden mennyiségben! Dobd fel a napodat egy élénk napsárgával, mehet a csillogó arany és ne feledkezzünk el a narancssárgáról is! De bármilyen neon szín zöld utat kap az idén!

Hirdetés

 

Fényes Fémes. A nyári bulik elengedhetetlen kiegészítője a metál. Ruhában, kiegészítőkben, táskában, sminkben és természetesen körömben. Nagyon vagány köröm matricákat is lehet kapni, zseniális, nem kopik, nem törik, egyszerű felrakni, egyetlen hátránya, hogy egy körömlakk áráért maximum 1hétig hordhatjuk.

 

Nude. Az egyszerű, nagyszerű elven működik szezonról szezonra. Ha szeretnéd egy kicsit feldobni, akkor a gyűrűsujjadra tegyél más színű, de árnyalatban passzoló lakkot, vagy akár strasszokat, esetleg átlátszó csillámot.


 

 

Egyébként szinte bármilyen szín lehet divatos, mondjuk, a feketét hanyagoljuk egy időre,de ha mégis sötét tónust választanátok, akkor elő a kékekkel, barnákkal, szürkékkel. A zöld minden árnyalata is hódít, főleg a menta. A romantikus rózsaszínek, pirosak természetesen mint mindig most is szabadak. A lényeg, hogy mindig frissen lakkozott, igényes legyen a kezetek és lábatok!

zsanika’s nails now:

Hirdetés

 

Ha éppen kedvet kaptatok a körömlakkvásárláshoz, akkor hadd áruljam el nektek, hogy nem feltétlen a Chanel vagy a Dior méregdrága termékei a legjobbak, hasonló színekhez juthattok gyakorlatilag bármelyik aluljáróban pár száz forintért (nyugati aluljáró a legtutibb!!), de ajánlom az Essence termékeket is, ugyanis nagyon jó minőségűek és nevetségesen olcsók. Aki nagyon ráér az pedig, látogassa meg az OPI honlapját, ahol egy 2D-s rajzolt kézen próbálgathatjátok az árnyalatokat! http://www.opihungary.hu/Lakkozdki/

Festegetésre fel kis fashionistáim!


xoxo,
zs

2012.04.11.
 

Mondd el a véleményed

Ákos a 80-as évek szellemében! Jön az új kisfilm!

MC DC nagy lemezén több sztárral dolgozik együtt