“Ne nézz így rám, a csend most nagyon fáj”- Máté Péter és Dékány Sarolta szívbemarkoló előadása

😊
Hirdetés

Máté Péter és Dékány Sarolta duettje, a “Ne nézz így rám”, egy olyan dal, amely mélyen megérinti a hallgatók szívét. A legendás páros előadása időtlen érzelmeket közvetít, melyek a rajongók kommentjeiben is tükröződnek.

Szeretetteljes visszaemlékezés

Aranka kiemeli, hogy a dal mögött egy nagy szerelem állt, ami inspirálta Máté Pétert és Dékány Saroltát. „Hiába, ez egy nagy nagy szerelem volt mindkettőjük részéről, az a hatalmas szerelem inspirálta ezekenek a daloknak a létrejöttét. Kár, hogy olyan korán elment a Máté Péter.”

Hirdetés

El nem múló érzelmek

Egy másik kommetelő szavaival élve: „Miért múlik el minden ami szép, ki tudja, hogy visszajön-e még.” Ezt az érzést osztja meg Mária is, aki nosztalgiával emlékszik vissza arra az időre, amikor Máté Péter és Dékány Sarolta még együtt voltak.

Örök slágerek

Erzsébet szerint ennek a dalnak a nagy slágerek között lenne a helye, és Zsuzsa hozzáteszi, hogy Máté Péter nem csak ettől a daltól lett nagy, hanem később is számos slágert írt, énekelt és világhírnévre tett szert.

Szívbemarkoló előadás

Angelo és Eva egyaránt szívbemarkolónak találják a dal szövegét és előadását. „Szívbemarkoló szöveg. Köszönöm,” írja Angelo, míg Eva szerint „Fájdalmasan csodás szép dal szívbemarkoló.”

Rajongók dicsérete

A dal iránti rajongás és elismerés minden kommentből sugárzik. Livia szavaival: „Őrájuk örökké emlékezni fogunk!” Edit pedig emlékeztet arra, hogy „Sokáig nem lehetett hallani ezt a dalt… de ez az eredeti és csodálatosan szép!”

Összegzés

A “Ne nézz így rám” nem csak egy dal, hanem egy érzelmi utazás, amely minden hallgatót megérint. A visszajelzések alapján egyértelmű, hogy Máté Péter és Dékány Sarolta megható előadása mély nyomot hagy a közönség szívében. Ahogy Erzsébet mondja: „Gyönyörű dal, köszönöm!”

 

Íme a dal:

Ez a cikk “Ne nézz így rám, a csend most nagyon fáj”- Máté Péter és Dékány Sarolta szívbemarkoló előadása először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Mit tegyek, ha első randi után nem keres?

😊

Születésnapi köszöntő gyerekeknek