Négy évszak – Szekeres Adrien-show a budapesti Thália Színházban

Hirdetés

 

 

Hirdetés
Négy évszak. Tavasz, nyár, ősz, tél. Madárcsicsergés, kánikula, lombhullás, hóesés. Újjászületés, buli, elmúlás, magunkra figyelés. Lírai dallamok és vérpezsdítő melódiák. Zene, zene, zene.

Hirdetés

Egy hang, amelyet ezer közül is felismerünk. Szekeres Adrien. Hangjában egyszerre ott a tavasz, a nyár, az ősz és a tél. Az állandóság, a nyugalom, a klasszikus kisugárzás. Harmónia, gondolatok, érzések. És a mindig megújulni tudás utánozhatatlan képessége. Rádiós popslágerek, az otthon magányában hallgatandó elgondolkodtató dalok. Unplugged bensőséges hangulatban. Szimfonikus nagyzenekari koncert operaáriákkal. Hétköznapokra és ünneplőbe öltözött percekre. Most megint hatalmas meglepetéssel rukkol elő. Zene, tánc, látvány.

Színházba vinni a popzenét amúgy nem szokatlan dolog. Adrien és a Thália Színház nagy találkozása is megtörtént évekkel ezelőtt, még 2006-ban. 2013 őszén pedig egy új korszak indul, a magyar zenés színpadokon ritkán látott, minden elemében átgondolt tematikus show színpadra állításával. Adrien és zeneszerző-producer férje, Kiss Gábor ezúttal olyan szórakoztató estet álmodott meg, amely a négy évszak változása szerint mindig aktuális hangulatban köszönti az előadás vendégeit. Így a visszatérő vendégek is mindig új és új csodában részesülhetnek, úgy a dalokat, mint a színpadi látványvilágot illetően. Adrien állandó zenekara mellett ezúttal az előadások egyenrangú főszereplője lesz majd a Csillag születik tehetségkutatóból megismert Appril Project tánccsoport, akik nevükben hordozzák áprilist, azaz a tavaszi újjászületést, az állandó megújulást, és az app – azaz applikáció szó integrálásával azt a különleges ízt is, amely jelzi, hogy valami újat, Magyarországon még nem megszokottat nyújtanak táncban is. A csapattól megszokott látványos koreográfiák, akrobatikus elemekkel tarkított táncok ily módon az eddigiektől eltérő színpadképpel varázsolják tovább Adrien dalainak hangulatát. Megható pillanatok és könnyed szórakozás dalba és mozgásba foglalt egységben lesz élvezhető egy színpadon. A koncertek aktuális hangulatához kapcsolódóan eseményről eseményre más vendég is érkezik majd, és alkalmanként egyéb társművészeti bemutatóknak is helyet ad az előadás, mint például tárlat a színház előterében.

Egyedülálló élményre számíthatnak tehát azok a színházba és koncertre járók, akik jegyet váltanak Szekeres Adrien Négy évszak c. show-jának előadásaira a Thália Színházba. Első, évadnyitó előadás, egyben a Vidéki Színházak Fesztiváljának nyitóeseménye szeptember 6-án, utána repertoáron az évad további részében.

www.szekeresadrien.hu

www.facebook.com/szekeresadrien

 

Mondd el a véleményed

A Hupikék törpikék 2 díszbemutatóján jártunk (interjúk)

Jennifer Aniston fogyózik