Népszerű az egyedi és egészséges magyar finomság

Hirdetés

Tej nélkül is lehet te(l)jes az élet

A tojásfehérje alapú tejtermék-alternatívák, azaz a ToTu termékek sikere töretlen. Egyre több tejtermékekre érzékeny fogyasztó, sportoló, diétázó, paleos konyhájában található meg a magyar találmány. Az elmúlt hetekben különböző élelmiszeripari és gasztro rendezvényeken vettek részt, ahol elárosztották az érdeklődők a pultokat, és kóstoltak a különleges fehérjeforrásból.

Ezek a tejtermék-helyettesítők zsírt és szénhidrátot nem tartalmazó, szinte kizárólag kiváló minőségű állati fehérjéből álló termékek kiváló alapanyagául szolgálnak az otthoni sütésnek, főzésnek, legyen szó „ToTu-s rétesről” vagy akár egy finom „ToTu-s kávéról”.

Hirdetés

Az idén harminc éves családi vállalkozás kutatás-fejlesztési igazgatója, dr. Németh Csaba részletesen beszélt az innovációról:

– Ahogy a tejtermékek felhasználási lehetősége korlátlan, úgy igaz ez a ToTu termékekre is. Nagy sikernek örvend a magyarok körében a Rögös (túró-alternatíva), a ToTu Krém (sajtkrém-alternatíva), a ToTu extrán krémes (tejföl-alternatíva) és a ToTu ital (tej-alternatíva). Ugyanakkor egyre többen választják a kényelmesebb megoldásokat. Egy fárasztó munkanap után sokan már nem vágynak másra, mint hogy a hűtőjükből kivegyenek egy egészséges és finom desszertet vagy italt. Számukra fejlesztette ki a Capriovus Kft. az ízesített ToTu termékeket, melyek tökélesítésében nagy szerepet vállalt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, mely lehetőséget biztosított az új termékek különböző rendezvényeken széles körben történő kóstoltatására. Így a velenceiek, debreceniek, bábolnaiak, pápaiak, hódmezővásárhelyiek és végül az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon a budapestiek véleménye alapján történt a végleges ízvilág kialakítása. Az eredmények értékelése és a fejlesztések véglegesítése eredményeképpen az epres ízesítésű ToTu Krém és a ToTu Kávés ital már megtalálható egyre több bolt polcán. Ezért mondjuk egyre magabiztosabban, tej nélkül is lehet te(l)jes az élet.

További információ: https://capriovus.eu/totu-termekek/

https://www.facebook.com/totutojastermek

Mondd el a véleményed

Nagy sikernek örvend a saját kapszulázó üzemmel piacra tört prémium kávé

Csondor Kata: Add tovább (Hóban ébred)